Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a UniósPénz oldalon

Hatalmas figyelem kíséri a Zeneakadémia felújítását

A felújítási munkálatok miatt nem teljesen zökkenőmentes szemeszter kezdődött a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen (LFZE). Az előkészítési szakaszban álló felújítást a Nemzetközi Tanácsadó Mérnökök Szervezete is kiemelten figyeli.

Sínen van a milliárdos Zeneakadémia projekt

Egy-két héten belül megjelenik a Zeneakadémia két épületének felújításáról szóló közbeszerzési pályázat - mondta az InfoRádiónak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektora. Az oktatás novembertől 2011 nyaráig - a felújítás várható befejezéséig - más épületekben folyik majd. A felújítás - uniós támogatással - több mint 10 milliárd forintból valósul meg.

Két éven belül újjászületik a Zeneakadémia

A gazdasági válság sem kérdőjelezi meg a munkálatok folytatását - mondja Batta András az intézmény rektora lapunknak adott interjújába. A következő hetekben lát napvilágot a főépület és az Akadémia egy másik leendő oktatási épületének kivitelezési tendere. Ez utóbbi a 2010-es tanév elejére, a főépület pedig 2011 őszére megújul a 11 milliárdos uniós projekt részeként.

Zenepavilon és szökőkút is lesz az átépített főtéren

Zenepavilon és szökőkút is lesz a százhalombattai Szent István téren, amelyet uniós támogatással építenek át. Felújítják a helyi művelődési központot és ingyenes mélyparkolót építenek a főtér alatt.

Tízmilliárdos beruházásból újul meg a Zeneakadémia

Liszt Ferenc születésének 197. évfordulóján aláírták a Zeneakadémia infrastruktúrájának fejlesztését támogató szerződést. A beruházás értéke meghaladja a tízmilliárd forintot.