Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a UniósPénz oldalon

Százmilliót nyertek az együttműködéssel

Százmillió forint értékű támogatást nyújt az Európai Unió a következő három évben a határon átnyúló szlovén-magyar kulturális együttműködés továbbfejlesztésére.

Utolsó lehetőség a mezőgazdasági gépek beszerzésére

Induló vállalkozások is pályázhatnak arra a mezőgazdasági géptámogatásra, amely másfél év után június közepén nyílt meg újból. A támogatott beszerzésre a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban, azaz 2013-ig már nem lesz lehetőség.

Hatalmas támogatást kap az internetfejlesztés vidéken

Az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottsága tárgyalta az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapról szóló jogszabály felülvizsgálatát. Harangozó Gábor mint a szocialista frakció témafelelőse elmondta, hogy egy térségben akár kilencven százalékos támogatást élvezhetnek a vidékiek.

Ezermilliárdok hevernek az uniós kasszában

Két év alatt ötmilliárd euró támogatás ragadt bent az uniós kasszában. Egyesek vidékfejlesztésre költenék, mások más célra használnák fel. Most megy a vita, tavaszig kell a döntésre várni.

Tanyabusz-intézkedések kétmilliárdból

Kétmilliárd forinthoz közeli összeget nyert úgynevezett falubuszok vásárlására az észak-magyarországi régió három megyéje az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) pályázatán.

Vidékfejlesztési célok a Szigetközben

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) keretében 2013-ig összesen 262 milliárd forint áll az érdeklődő önkormányzatok, egyházak, civil szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek rendelkezésére a legkülönfélébb vidékfejlesztési célokra.

Uniós pénzből újítják fel a földvárakat

Két Tolna megyei földvár áll a simontornyai Leader-akciócsoport egyik tervének középpontjában. Felsőnyéken és Tolnanémediben az európai uniós vidékfejlesztési program segítségével egy középkori, illetve egy bronzkori földvár maradványait mutatják majd be.

Uniós sikersztori

A Tolna megyei Kisszékelyben európai uniós támogatással épül parkhotel. A projektgazda a hazaitól eltérő szemléletű szolgáltatásokat ígér. A beruházás négymilliárd forintból valósul meg.

Milliárdos lehetőséget kapnak a vidéki cégek

Hét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vidékfejlesztési közösség együttesen több mint 14 milliárd forint összegű támogatást kap a Leader-program keretében.

Támogatott vidéki munkahelyteremtés

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv regionális és gazdaságfejlesztési pályázataival összhangban a közelmúltban megjelentek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program első kiírásai is. A támogatás keretösszege mintegy 140-150 milliárd forint.

1 2