Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a UniósPénz oldalon

Ötvenmilliárdos vasúti gigaprojektet indítottak ma

Csaknem ötven milliárd forintos beruházással kezdődik meg ma, és várhatóan 2011-ben elkészül a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd közötti vasútvonal korszerűsítése.

Hat kötöttpályás nagyprojekt előkészítésére pályáznak

Támogatási kérelmet nyújt be a KÖZOP-hoz a Fővárosi Közgyűlés hat fővárosi kötöttpályás nagyprojekt megvalósíthatósági tanulmányának illetve kiviteli tervezésének támogatásához.

Átadták a megújult Szajol-Mezőtúr vasútvonalszakaszt

Az utóbbi években aránytalanul háttérbe szorult a kötött pályás közösségi közlekedés infrastruktúrájának javítása a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésével szemben.

Megújul a vasúti sín Budapest és Székesfehérvár között

A tervek szerint augusztus 24-én elkezdődik a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon Kápolnásnyék-Gárdony között a jobb és a bal oldali vágány átépítése.

A milliárdos vasútfejlesztésnek köszönhetően gyorsulnak a vonatok

A Pusztaszabolcs-Börgönd vasúti vonalszakasz átépítése július 13-án kezdődik és hatvan napig tart. Az igazán látványos és gyors fejlesztések augusztus 24-én, a MÁV téli menetrendjének életbe lépésekor indulnak el.

Forgalomba helyezik a közel kétszázmillió eurós vasútvonalat

Az első vonat hétfőn este halad át Zalaegerszegről Hodos irányába, miután a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. ideiglenesen forgalomba helyezi az uniós támogatással épült új Bagod-Andráshida-Zalaegerszeg vasúti nyomvonalat.

Egyelőre kényelmetlen de hasznos vasútátalakítás következik

Korszerűsíti a Budapest Kelenföld és Székesfehérvár közötti vasútvonalat a MÁV Zrt. A munkálatokat 2012-ben fejezik be, hatására a vonatok jóval gyorsabban, hatékonyabb menetidővel közlekednek majd.

Komplex közlekedési csomópont épül a Tópark területén

Mintegy 5-10 milliárd forintból 2012-re többféle közlekedési lehetőséget biztosító, úgynevezett intermodális központ épül Budapest dél-nyugati határánál, a Tópark ingatlanberuházás területén.

Felkészítik Záhonyt a kínai áruk fogadására

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kiírta a kivitelezői pályázatot a Záhony környéki széles nyomtávú vasúti hálózat felújításának első beruházási ütemére kedden.

Újabb tízmilliárdos vasútfejlesztés a kényelmes utazásért

Korszerűsített vasúti pályát és Európa egyik legmodernebb biztosító berendezését adták át Győrött. Az összesen 11,5 milliárd forintos beruházás révén gyorsabban, kényelmesebben és biztonságosabban lehet utazni.

1 2