Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a UniósPénz oldalon

Gazdaságfejlesztés Mórahalmon 800 millió forintból

Mintegy 800 millió forintnyi gazdaságfejlesztési beruházás valósult meg Mórahalmon; a homokháti kisvárosban uniós támogatással kezdő vállalkozásoknak otthont adó inkubátorközpont épült, s fejlesztették az agrár-ipari parkot is.

Biomassza erőművet építenek Miskolcon

Egy 3 megawatt kapacitású, faaprítékkal működő biomassza erőmű építését tervezi Miskolcon a Bioenergy-Miskolc Szolgáltató Kft., a 780 millió forintos beruházást a tervek szerint a jövő évben adják át.

Több mint 36 milliárd forintot költött a kormány az árvízi helyreállításra

A kormány eddig több mint 36 milliárd forintot költött az árvíz utáni helyreállításra; az árvíz okozta kár meghaladja a 200 milliárd forintot.

Megújulhat Répcelak központja

Répcelak több mint 412 millió forint uniós támogatást nyert el városközpontjának funkcióbővítő megújítására; az erről szóló támogatási szerződést már alá is írták a helyi városházán.

Szakorvosi rendelőintézet épült Velencén

A beruházás 962 millió forintos költséggel készült el. Megvalósítását 763 millió forinttal támogatta az Európai Unió és az állam, felépítéséhez a tulajdonában levő, 50 millió forint értékű földterülettel és mintegy 200 millió forinttal járult hozzá Velence önkormányzata.

Belvárosi utcákat újítottak fel uniós támogatással Szombathelyen

Felújított belvárosi utcákat adtak át csütörtökön Szombathelyen a városrehabilitációs közterület-felújítás program befejezéseként. A beruházás költségeinek 68 százalékát a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében az Európai Unió biztosította, a hiányzó összeget a város önkormányzata állta.

Korszerűsítik az utastájékoztatást nógrádban

Uniós támogatással, összesen 335 millió forintos beruházásban korszerűsíti utastájékoztatási és forgalomszervezési rendszerét a Nógrád Volán Zrt., a fejlesztések a megye hat városában valósulnak meg. A fejlesztéseket 2011. június 30-ára valósítják meg.

Olajmező helyett tehetség

A most induló 2008/2009-es tanév különösen fontos és jelentős a magyar felsőoktatás számára, amelynek támogatása a 2009-es költségvetésben nagymértékben növekszik majd - közölte Hiller István az országos felsőoktatási tanévnyitón hétfőn, a fővárosi Művészetek Palotájában. A felsőoktatásra fordítható uniós források háromnegyedét műszaki, természettudományo és informatikai fejlesztésekre költik majd.