Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 21 találat van a UniósPénz oldalon

Nyolcszázmillió forintból alakítják át a kamalduli remeteséget

Turisztikai központtá alakítják és felújítják a kamalduli szerzetesek 275 éve épült központját az Oroszlány közelében fekvő Majkon. A beruházás értéke megközelíti a nyolcszázmillió forintot.

Ötszázmilliós szállodafejlesztés Tapolcán

Ötszázmillió forintos fejlesztéssel új szolgáltató egységeket avattak a négycsillagos Hotel Pelionban csütörtökön Tapolcán; a beruházáshoz 195 millió forint uniós támogatást nyert a szállodát üzemeltető Hunguest Hotels Zrt.

Félmilliárdos támogatás kapott a kastély

Európai uniós támogatással fejeződik be a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély felújítása. Az 550 millió forintról szóló támogatási dokumentumot pénteken adta át a kastély még rekonstrukcióra váró főépületében a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke.

Több tízmilliárdos fejlesztések a Balatonon

A Balaton régió az első uniós támogatási ciklusban még jóval az országos átlag alatt jutott forráshoz, az arány az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) időszaka óta jelentősen javult.

Milliárdos turisztikai fejlesztés a világörökségi Hollókőn

Egymilliárd forintos turisztikai fejlesztést terveznek a Nógrád megyei, világörökségi Hollókőn, hogy növeljék a látogatók számát, és legalább évi 300 napra hosszabbítsák meg az idegenforgalmi szezont.

Százmilliós ökoturisztikai fejlesztés veszi kezdetét

Csaknem 350 millió forintot fordítanak ökoturisztikai fejlesztésekre annak az uniós programnak a keretében, melynek részeként Szombathelyen a Kámoni Arborétumban felépülhet egy új látogatóközpont is. A projekt várhatóan 2011 júliusában fejeződik majd be.

Mini-Magyarországot építenek

Kisbér és térsége mintegy 370 millió forint támogatást nyert el európai uniós forrásból, melyből a térség turisztikai vonzerejét növelő látványosságokat építenek.

Vidéki luxusszálloda fejlesztések uniós pénzből

Több luxusszállodája is lesz Csongrád megyének hamarosan – bár némelyik csak később készül el, mint eredetileg tervezték. A beruházók, akik többnyire uniós mankót is kaptak az építkezésekhez, főként a gyógyvízre és a konferenciaturizmusra alapoznak.

Óriási turisztikai fejlesztések: százmilliárdokat igényelhetnek a pályázók

Jó ütemben haladnak a turisztikai fejlesztések, a válság nem vetette vissza a vállalkozások forrásfelhasználási kedvét. A 2007-2013. évi ÚMFT-ben 300 milliárd forint turisztikai fejlesztési forrás szerepel. A 7 éves keret több mint 40 százalékát már a 2007-2008. évi akciótervi időszakban meghirdették szálláshelyek, valamint turisztikai attrakciók fejlesztésére szóló pályázatokon.

Közel ötmilliárd forintot biztosítanak a helyi turisztikai hálózatoknak

A Turisztikai Desztinációs Menedzsment (TDM) helyi szervezeteinek létrehozására 4,6 milliárd forint áll rendelkezésre.

1 2 3