Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a UniósPénz oldalon

Természetvédelmi Információs Rendszer nyolcszázmillió forintból

Elkészült és már üzemel az állami természetvédelmi intézmények munkáját kiszolgáló komplex térinformatikai számítógépes információs rendszer, amelyet mintegy 800 millió forint költséggel hoztak létre

Megvédik a Fertő-vidéket

A Fertő és a Hanság vidék természetvédelmének népszerűsítésére európai uniós támogatással több mint 836 ezer eurós projektet valósít meg közösen a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság (FHNPI), az osztrák Nationalpark Neusiedler See-Seewinkel és a WWF-Ausztria.

Nélkülözhetetlen a százmilliárdos fejlesztés

Elkészült a Tiszán tervezett csongrádi duzzasztómű előzetes megvalósíthatósági tanulmánya, eszerint a dél-alföldi településen építendő műtárgy 120 milliárd forintból készülhetne el. A támogatók szerint nélkülözhetetlen a jövő klímaváltozásának kezelésére, az ellenző természetvédők viszont jelentős károktól tartanak.

Katasztrófa-pályázatok svájci pénzből

A Svájci-Magyar Együttműködési Program keretein belül lezárult a természeti katasztrófák megelőzése, kezelése, valamint az alapinfrastruktúra javítása témában kiírt pályázati felhívásra benyújtott projekttervezetek első (előválogatási) fordulójának hazai értékelési-kiválasztási szakasza.

Természetvédelmi programok támogatásai

Az Európai Bizottság az EU környezetvédelmi célú pénzügyi eszközének, a LIFE+ programnak keretében közzétett első pályázati felhívása eredményeként 143 új projektet hagyott jóvá. A természetvédelemmel, környezetvédelmi politikával, informatikával és kommunikációval kapcsolatos intézkedésekre az Európai Unió 186 millió euró támogatást biztosít.

Magyar természetvédelmi programokat fogadtak el

Jóváhagyta az Európai Bizottság 143 tervezet európai uniós támogatását az új környezetvédelmi program, a LIFE+ keretében, az első pályázati felhívás eredményeként.

Feltárulnak a Kis-Balaton természeti értékei

Több mint 220 millió forintos európai uniós és hazai támogatással keltették életre Fekete István Tüskevárának hangulatát a Kis-Balatonon. A Kis-Balaton Ház új kiállítását, az új vízi játszóteret, az új kerékpárutat, kerékpáros házat és a többi létesítményt Kóthay László vízügyi szakállamtitkár adta át szombaton.

Egymilliárd forint túzokvédelemre

Ebben az évben már megközelíti az ötmilliárd forintot a különböző uniós természetvédelmi pályázatokon elnyert összeg, mely az év végéig, a nagy mennyiségű beadott pályázat révén, akár a tízmilliárd forintot is elérheti

Milliárdokat költhetünk természetvédelemre

Az Európai Unióhoz történt csatlakozás révén jelentősen megnőtt a természetvédelemre fordított összegek nagysága, mely jelentős fejlesztéseket tesz lehetővé.