Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Van megoldás a munkanélküliségre

A hátrányos helyzetű álláskeresők foglalkoztatási esélyeinek növelésére projektet indított két Győr megyei kistérségben európai uniós támogatással, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával a győri székhelyű United Way Kisalföld Alapítvány.

A balatoni civilek négyszázmillió forintot kapnak parkok építésére

Csaknem 400 millió forintnyi támogatást nyert el 31 balatoni civil szervezet a környezet szépítésére, megóvására a Norvég Alaptól a Balatoni Integrációs Kht. közreműködésével.

Hétszázmillió forintból boldogulhat húszezer diák

Az ÚMFT keretében megvalósuló Magyar Géniusz Integrált Tehetségsegítő Program elnevezésű kiemelt projekttel most Magyarország eddigi legnagyobb szabású tehetségsegítő kezdeményezése indult el.

Egymilliárdos egszségügyi fejlesztés Pannonhalmán

Kistérségi járóbeteg-szakellátó központ épül Pannonhalmán egymilliárd forintos költségből, amelyhez a pannonhalmi önkormányzat több mint 816 millió forint uniós támogatást nyert a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) pályázatán.

Határmenti együttműködés: eurómilliókat utalnak hazánknak

Összesen 18,4 millió euró uniós pályázati forrás segíti a következő három évben a magyar-szerb határ menti együttműködést. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül eddig több mint 3000 milliárd forint értékben támogattak projekteket.

Iskolafelújítás félmilliárd forintból

Mintegy 550 millió forintból teljesen felújítják a békési kistérségi általános iskola és pedagógiai szakszolgálat dr. Hepp Ferencről elnevezett tagintézményét. A felújítás során az ablakokat hőszigetelő üveggel látják el, az ablakkereteket műanyagra cserélik és a jelenlegi, acélszerkezetű ajtók helyett jobb minőségűeket építenek be.

Mini-Magyarországot építenek

Kisbér és térsége mintegy 370 millió forint támogatást nyert el európai uniós forrásból, melyből a térség turisztikai vonzerejét növelő látványosságokat építenek.

Újabb tíz kilométer utat adtak vissza a forgalomnak

Felújítva adta vissza a használóknak a kivitelező a Balkány-Nyírmihálydi összekötő utat a napokban. A rekonstrukció az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében valósult meg, 466 millió forintból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával.

Egymillió euró természetes anyagok használatára

Az energiatakarékos építészetet, a megújuló energiákat és a hagyományos faépítészet megőrzését helyezi a középpontba egy magyar-szlovén közös projekt, amelynek keretein belül mintaházakat alakítanak ki Nagykanizsán és a szlovéniai Martjanciban.

Tejszektor: közel 300 millió eurót kapnak a tagorászgok

A jövő évi agrárköltségvetés terhére 280 millió eurós tejalap létrehozását javasolja az Európai Bizottság az uniós tagországok nagy része és az Európai Parlament nyomására.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26