Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Kiemelt projekt lett Békéscsaba belvárosának felújítása

Kiemelt projektté nyilvánította Békéscsaba belvárosának felújítását a kormány, és biztosítja a beruházás 1,9 milliárd forint összköltségének mintegy 60 százalékát.

Uniós támogatással megújult Záhony belvárosa

Záhony új, nagyrészt uniós forrásból felújított városközpontját Bajnai Gordon miniszterelnök adta át. A településközpont átfogó rendezésének mintegy 62 millió forintos költségéből 49 milliót uniós pályázaton nyert el a felső-szabolcsi város.

Újabb négy kilométer kerékpárutat építenek

Megduplázódhat Gyomaendrődön a belterületi kerékpárutak hossza, mert a város 142 millió forintot nyert el pályázat keretében e célra.

Kétszázmilliós iskolafelújítás a minőségi oktatásért

Közel 173 millió forintos uniós támogatás jóvoltából bővülhet és újulhat meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsaholy általános iskolája. A 208 milliós beruházás során tornateremmel, szaktantermekkel bővül az intézmény, de elvégzik az iskolaépületek energiatakarékossá történő átépítését is.

Milliárdos szennyvízprogram Dunakeszin

Közel 1,1 milliárd forintból valósul meg a dunakeszi szennyvíztisztító telep korszerűsítése. A fejlesztéshez a telep üzemeltetője a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV Zrt.) 600 millió forint uniós támogatást nyert el és 414 millió forint önrészt biztosít.

Korszerű szakellátás egymilliárd forintért

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében uniós támogatással épülhet meg a sarkadi kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ. A 2010 őszén megnyíló intézmény alapkövét Ujhelyi István a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára tette le, aki elmondta: 21 milliárd forintot biztosít a kormány uniós és hazai forrásokból 23 korszerű kistérségi és járóbeteg központ felépítéséhez.

A hetvenmilliós fejlesztés felbecsülhetetlen értéket képez

Központi szerepet szánnak Lengyeltótiban a csütörtökön átadott, 70 millió forint uniós támogatással megújult közösségi háznak. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-Dunántúli Regionális Operatív Programján nyertes pályázat révén, hétmillió forint önerővel valósult meg.

Milliárdos patak-rekonstrukció

Kiemelt környezetvédelmi fejlesztésként a Gyáli patak vízgyűjtőjének több mint 1,2 milliárd forintba kerülő korszerűsítését teljes mértékben uniós forrásból fedezik.

Harmincmilliárd forintból korszerűsítik a főutat

A tervek szerint csaknem 30 milliárd forintból újítják fel az 55-ös főút Baja és Szeged közötti szakaszát, ennek keretében a belterületi utak felújítása helyett, Mórahalmon elkerülő út épül majd 2012-ben.

Hétszázmillióból kármentesítik a katonai bázist

Európai uniós támogatás segítségével kármentesítik a Heves megyei Tarnaszentmária határában, az egykori honvédségi üzemanyagbázis területét.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26