Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Hétszázmilliós fejlesztések a hazai bioinnováció fejlesztéséért

Közel 700 millió forintból -uniós támogatással- innovatív kutatói teamek felállítását és működtetését, illetve alapkutatások folytatását támogató projekt indul a veszprémi Pannon Egyetemen, amely a környezetkímélő, erőforrás felhasználás szempontjából hatékony technológiák, eljárások kidolgozására összpontosít.

Uniós pénzt nyertek a hatalmas akvárium építésére

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 2,2 milliárd forintból valósul meg a Poroszló területére tervezett Tisza-tavi Ökocentrum. Magyarország második legnagyobb tava és környezete páratlan ökoturisztikai adottságokkal rendelkezik, a centrum létrehozásával pedig nem csak a természeti értékek védelme erősödik, de a Tisza-tó és környékének turisztikai jelentősége is növekedni fog, kedvező feltételeket teremtve a Tisza-tó iránt érdeklődő befektetőknek.

Átadták a felújított húsz kilométeres útszakaszt

Megújítva kapták vissza a közlekedők a Tiszaug-Kunszentmárton összekötő utat. A beavatkozást az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) támogatása tette lehetővé, a 18,2 kilométeres útszakasz rendbetétele összesen 615 millió forintba került.

A milliárdos beruházásnak köszönhetően megújulnak a hazai városok

Aláírták két megyei jogú városunk, Kaposvár és Nyíregyháza funkcióbővítő városfejlesztéséről szóló támogatási szerződését. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 2007-2013 között 270 milliárd forint támogatás áll rendelkezésre a települések rehabilitációjára. Ebből a 2007-2010-es időszakban a pályázatos és kiemelt projektek közel 200 milliárd forint uniós társfinanszírozásban részesülhetnek, ami közel nyolcszorosa az I. NFT 24,5 milliárd forint értékű, városrehabilitációra fordított támogatási összegének.

Egymillió forinttal támogatják a GE-dolgozók munkavállalását

A kormány európai uniós források bevonásával, az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alap (EGA) támogatásával kívánja elősegíteni a General Electric (GE) fényforrás üzletágának átszervezése miatt elbocsátandó munkavállalók újbóli elhelyezkedését.

Mérföldkő a hazai gyógyszergyártásban

Mintegy 5 milliárd forintos beruházással, 460 millió forintos uniós támogatással úgynevezett "magas fokon zárt üzemet" létesítettek a Teva Gyógyszergyár Zrt. debreceni üzemében. A beruházást mérföldkő a hazai gyógyszergyártásban.

Újabb milliárdos útfelújítással végeztek

Jelentős mértékben javul a térségi összeköttetés, a közlekedésbiztonság és az utazási kényelem a Székesfehérvártól északi irányban, a megyehatárig húzódó mellékutak átadása nyomán. Az összesen 35 kilométeres felújítás 1,3 milliárd forintba került, a forrást az Európai Unió támogatási alapja biztosította.

Milliárdos turisztikai fejlesztés a világörökségi Hollókőn

Egymilliárd forintos turisztikai fejlesztést terveznek a Nógrád megyei, világörökségi Hollókőn, hogy növeljék a látogatók számát, és legalább évi 300 napra hosszabbítsák meg az idegenforgalmi szezont.

Teljes lesz Nagykőrös csapadékcsatorna kiépítettsége

A tervek szerint halad a Kőrös-éri belvízi főcsatorna mederfejlesztése, így Nagykőrös belterületi csapadékcsatorna kiépítettsége hamarosan 100 százalékos lesz.

Hatalmas belvárosi rekonstrukció veszi kezdetét Tapolcán

Egymilliárd forint összegben belvárosi rekonstrukció kezdődhet a jövő év tavaszán Tapolcán, ehhez a város 650 millió forint uniós és kormányzati támogatást nyert.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26