Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Félmilliárdos támogatást kapott a kaposvári kórház

A sürgősségi ellátórendszerek fejlesztésére elsőként nyert el 512 millió forintos uniós támogatást a Kaposi Mór Oktató Kórház.

Pest megyében 12 milliárdból fejlesztik a városközpontokat

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nyilvánosságra hozta a 2009. év egyik legnagyobb összegű, Pest megyei településeket érintő, uniós pályázatának végeredményét. Az "Integrált településfejlesztés" című konstrukcióban tizenhat városnak összesen 12 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg.

Hatalmas beruházások Rakamazon

Európai uniós pályázati támogatásokkal 1,3 milliárd forint értékű fejlesztést valósít meg a rakamazi önkormányzat. A beruházások között szerepel a felújított művelődési központ, a könyvtár és az újonnan kialakított főtér is.

Jövőre elkészül a négyszázmillió forintot meghaladó fejlesztés

Csapadék- és belvízelvezető hálózat épül a Borsod megyei Borsodszirákon, a csaknem 440 millió forintos beruházás a tervek szerint jövő év végére készül el.

Háromszázmilliós támogatsát nyert a park

Inkubátorház épül több mint 330 millió forint uniós támogatással Zalaegerszegen; az épület alapkövét pénteken helyezték el az Északi Ipari Parkban.

Mintegy kétszázötven millió forintból újult meg a vidéki kisiskola

Megszépült a szőregi iskola, a beruházást európai uniós támogatásból valósították meg. A fejlesztés hozzájárul a szakkörök és az idegen nyelvi képzések megvalósulásához.

Tavasszal átadják a tökéletes horgászhelyet

Tökéletes horgász-, pihenő- és kirándulóhely válik a csongrádi Serházzug-holtágból jövő tavaszra. A környezetvédelmi beruházás 547 millió forintos uniós támogatással valósul meg.

Átadták a kibővült Győri Ipari Parkot

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjának keretében mintegy 650 millió forintból valósulhatott meg a Győri Ipari Park bővítése. A projektet közel 138 millió forinttal támogatta az unió.

Uniós támogatás a szabadságharc relikviáinak bemutatására

Európai uniós támogatással dolgozzák fel és teszik a nagyközönség számára elérhetővé az 1848/49-es forradalom és szabadságharc relikviáit őrző romániai Aradi Ereklyemúzeum 17 ezer darabos gyűjteményét.

Közel hetvenmilliót költenek a volt honvédségi ingatlanok fejlesztésére

Délkelet-Európa nyolc országában - köztük Magyarországon - egy-egy régió egykori honvédségi, "barnamezős" ingatlanjainak hasznosíthatóságát méri fel az az olasz kezdeményezésű projekt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26