Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Új szaunavilágot építettek közel egymilliárd forintból

Uniós támogatással mintegy háromezer négyzetméteres családbarát szárnnyal bővül az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a 880 millió forintos beruházástól a turisztikai szezonalitás csökkenését várják.

Százmilliós támogatást kapott Makád

Évtizedes gond oldódott meg a Csepel-sziget déli csücskében található Makád csapadékvíz- elvezetési rendszere, illetve a vizet befogadó tó rendbetételével, a 134 milliós beruházást szerdán adták át.

Százmilliárdokat költöttünk idén turisztikai fejlesztésekre

Az ÚMFT keretében 583 millió forintból épül meg a Bihari Rendezvénycsarnok a berettyóújfalui kistérségben. Az Észak-aföldi Régióban egyre nagyobb igény mutatkozik a rendezvény- és sportturizmus iránt.

Hazai milliárdos fürdőfejlesztések 2009-ben

Lassan elérkezik az idő, hogy számot vegyünk a 2009-es év legfontosabb uniós támogatással megvalósuló fejlesztéseiről. Míg előző cikkünkben a sportkomplexum-fejlesztéseket vettük górcső alá, most ez egymilliárd forintot meghaladó fürdőberuházásokat mutatjuk be. Az alább felsorolt tíz fürdőfejlesztés együttes értéke megközelíti a negyvenmilliárd forintot.

Uniós támogatással épül egyházi otthon Székelyben

Az Európai Unió 95 százalékos költségarányú támogatásával napközi otthont épít idős embereknek a református egyház Székelyben.

Hétmilliárd forintból válik kutatóegyetemmé a soproniak büszkesége

Hétmilliárd forint pályázati forrást nyert el a Nyugat-magyarországi Egyetem az idén. A rendelkezésre álló összegből megvalósuló fejlesztések célja, hogy nemzetközi kutatóegyetemmé váljon a soproni székhelyű felsőoktatási intézmény.

Egymilliárd forintos fejlesztés: elárasztják vízzel a Hortobágyot

Három természetvédelmi részprogram megvalósítására használhat fel 1,2 milliárd forint uniós forrást a Hortobágyi Nemzeti Park (HNP). A projektek jövő tavasszal indulnak és várhatóan két év múlva fejezik be azokat.

Több mint egymilliárdos beruházás a cserkeszőlői fürdőben

Uniós támogatással több mind egymilliárdos beruházás valósul meg a jövő év végéig a Cserkeszőlői Gyógy- és Termálfürdő.

Repkedtek a milliárdok a záhonyi fejlesztések bemutatásán

A Budapesten működő gazdasági szakdiplomatáknak mutatták be az európai uniós források felhasználásával megvalósuló Záhony komplex fejlesztési programot. Négy program 35 milliárd forintos támogatásban részesül.

Ötszázmilliós szállodafejlesztés Tapolcán

Ötszázmillió forintos fejlesztéssel új szolgáltató egységeket avattak a négycsillagos Hotel Pelionban csütörtökön Tapolcán; a beruházáshoz 195 millió forint uniós támogatást nyert a szállodát üzemeltető Hunguest Hotels Zrt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26