Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Itt vannak az új gazdaságfejlesztési pályázatok

Újabb gazdaságfejlesztési pályázatok jelennek meg az európai uniós fejlesztési források felhasználására kedden és szerdán a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban (GOP), illetve a Közép-Magyarország Operatív Programban (KMOP).

Elkészült a domaszéki út Szeged határában

Részben uniós forrásból, összesen 231 millió forintból épült meg a másfél kilométer hosszú domaszéki út Szeged határában, Subasán. A beruházás értéke meghaladja a 80 millió forintot.

Baranyai élménykörút hárommilliárd forintból

Átfogó, a turisztikai vonzerőt növelő fejlesztések kezdődhetnek Baranya négy településén a Baranyai élménykörút elnevezésű, 3,2 milliárd forintos projekt keretében.

Újabb milliárdos Pest megyei útfelújítás

A Közép-Magyarországi Regionális Operatív Program (KMOP) forrásaiból Pest megyében megvalósuló útfelújítások keretében mintegy 480 millió forintból 8,2 kilométeren újították fel az Újpestet Veresegyházzal és Galgamácsával összekötő út két egybefüggő szakaszát.

Milliárdos támogatást kaptak a mikrotérségek

Három Hajdú-Bihar megyei településen épülhet Kistérségi járóbeteg-szakellátó központ összesen mintegy három milliárd forintnyi európai uniós pályázati pénzből. A fejenként egymilliárd forintból megvalósuló beruházás célja, hogy a lakosság háziorvosi ellátáson kívül európai színvonalú járóbeteg-szakellátásban is részesüljön, méghozzá a lakhelyén.

Elindulhat a komplex húszmilliárdos megaprojekt Záhonyban

Csaknem 26,3 milliárd forintos európai uniós beruházással 2011 év végéig komplex gazdaság- és infrastruktúrafejlesztési program valósul meg Záhonyban. A programmal a még hátrányos helyzetű térségben a kis- és középvállalkozások támogatásával, valamint a munkaerő felkészítésével lehetőség nyílhat nemzetközi áruelosztó központok kialakítására.

Százmilliós támogatást kap a győri Széchenyi Egyetem kollégiuma

Uniós támogatással hőszigetelik a győri Széchenyi István Egyetem három kollégiumi épületét. A beruházás értéke meghaladja a százmillió forintot, a felújítás várhatóan idén októberben fejeződik be.

Új szennyvíztelep épül Balotaszálláson

Mintegy 81 millió forintból épülhet természetközeli, biológiai tisztítást alkalmazó szennyvíztelep a Kiskunhalastól 11 kilométerre délre fekvő Balotaszálláson az Európai Unió támogatásával, mely az építési költségek 90 százalékát állja.

Zárándokutat finanszíroz az EU

Európai uniós segítséggel tovább épülhet az európai Szent Márton zarándokút Szombathelytől Pozsonyig vezető szakasza.

Közel ötszázmilliárd forintot fordítottak az egészségügyre

Az Európai Uniótól (EU) a csatlakozásunk óta 480 milliárd forintot kapott hazánk az egészségügyi fejlesztésekre. Idén és 2010-ben ismét lehet pályázni rendelők és kistérségi járóbeteg-szakellátó központok fejlesztésére, és újak létesítésére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39