Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Félmilliárd forintból épül Makovecz-fürdő Sárospatakon

A Sárospatakhoz tartozó Végardón pénteken adták át az úgynevezett nyári fürdő félmilliárd forintból megújult részlegét, az új épületegyüttest Makovecz Imre, a város díszpolgára tervezte.

Ötvenmilliárdot fordítanak a felsőoktatás színvonalának emelésére

Jelentős, összesen 55,5 milliárd forint értékű infrastrukturális fejlesztések, beruházások kivitelezése kezdődhet meg az ország tizenhárom felsőoktatási intézményében az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként.

Hétmilliárdos komplexum épül Pécsett

Kezdődhet a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program egyik nagyberuházása, a konferencia- és koncertközpont építése, miután a kivitelező Magyar Építő Zrt. - Arcadom Zrt. konzorcium, valamint a város és a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője aláírta az ezt rögzítő vállalkozói szerződést.

Százmillió forintot költenek Tökölre

A tököli képviselő-testület csütörtöki döntése értelmében a ZÖFE Kft. nyerte a városközpont felújítására kiírt közbeszerzési pályázatot, így augusztus végére elkészülhet a 86 millió forintos uniós támogatásnak is köszönhető beruházás.

Kedveznek a bicikliseknek Szentendrén

Piknikasztalokkal, kerékpártárolókkal, térképekkel és információs táblákkal felszerelt korszerű pihenők várják mostantól a biciklistákat az Eurovelo szentendrei szakaszán.

Most könnyen elbukhatják a nyertesek a pályázati pénzt

Még egy hetük van a lejárt határidejű köztartozásaik rendezésére a 2004-2006-os Nemzeti Fejlesztési Terv azon nyertes projektgazdáinak, akiknek a meg nem fizetett köztartozásaik miatt felfüggesztették a pályázati források kifizetését. Ha a köztartozást fel­halmozott nyertes pályázók ezt nem rendezik, úgy a még ki nem fizetett támo­gatási összeg elvész a számukra. Országszerte a csaknem 20 ezer nyertes NFT-projekt közül mindössze közel 100-at érint az intéz­kedés.

Egymilliárdos támogatást kap a Tisza fővárosa

Közel egymilliárd forintos infrastrukturális beruházás valósul meg a szolnoki ipari parkban az Európai Unió 486 millió forintos támogatásával. A projekt hivatalos megnyitó ünnepségét szerdán tartották a létesítményben.

Járulék-visszatérítés uniós pénzből

Az elmúlt félév eredményeként több ezer cég került átmenetileg negatív üzleti pályára, annak ellenére, hogy a válságkezelő intézkedések kedvezőbb feltételeket teremtettek az uniós források elnyerésére. A TÁMOP 2.3.3 pályázat a létszámleépítéssel szemben pontosan a munkaerő képzésére hívja fel a figyelmet.

Félmilliárdos fejlesztés Abonyban

Elkészült, s Abony honlapjára is felkerült a több mint 436 millió forintos európai uniós támogatásból és 50 milliós önerőből épülő helyi rendelőintézet kiviteli terve.

Szennyvízből termel energiát a község

Közel 94 millió forint összegű uniós forrásból valósul meg a szennyvízkezelő Németkéren, csatornát nem építenek, természetbarát megoldást terveznek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38