Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Félmilliárdot nyertek mégsem építkeznek

Az elnyert 500 millió forintos uniós támogatás ellenére sem építik fel a korábban tervezett 12 csoportos új óvodát Piliscsabán, mivel az építkezés költsége időközben megugrott, és a település azt nem képes fedezni.

Rehabilitációs programtervek a Hanságban és a Fertő vidékén

Nagyléptékű élőhely-rehabilitációs program megvalósítását tervezi a Hanságban, a Fertő vidékén és a soproni hegyekben uniós forrásból a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága. A Környezetvédelmi Operatív Program keretében (KEOP) 375 millió forintra pályáztak, az összegből a Hanság vízi világának, továbbá a Fertő tó környéki békáknak, a soproni hegyekben pedig a denevéreknek akarnak a jelenleginél jobb életesélyeket teremteni.

Megújul a Gyöngyös belvárosát elkerülő út

A Nemzeti Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Regionális Operatív Programjának (ROP) támogatásával megújult a Gyöngyös belvárosát keletről elkerülő három kilométeres útszakasz.

Száz százalékos támogatást is biztosíthat a pályázat

A TÁMOP 2.3.3 "Munkahelymegőrző támogatás munkaidő-csökkentéssel és képzéssel kombinálva" elnevezésű uniós pályázat a munkahelyek megtartására, bértámogatásra, illetve ehhez szorosan kapcsolódó képzésekre nyújt lehetőséget.

Két éven belül újjászületik a Zeneakadémia

A gazdasági válság sem kérdőjelezi meg a munkálatok folytatását - mondja Batta András az intézmény rektora lapunknak adott interjújába. A következő hetekben lát napvilágot a főépület és az Akadémia egy másik leendő oktatási épületének kivitelezési tendere. Ez utóbbi a 2010-es tanév elejére, a főépület pedig 2011 őszére megújul a 11 milliárdos uniós projekt részeként.

Hetvenmilliárd forintot költenek logisztikai fejlesztésekre

A 2009-2013. évi logisztikai akcióterv célja, hogy 2013-ra Magyarország a közép-kelet-európai térség meghatározó logisztikai szolgáltató központjává váljon.

Hatmilliárd forintot kapnak a Vas megyei gazdák

Mintegy 5,8 milliárd forintot nyertek el állattartó telepek korszerűsítésére az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program pályázatán a Vas megyei gazdák.

Tízmilliárdos korszerűsítést támogat az EB

Újabb két környezetvédelmi nagyprojektet hagyott jóvá az EB, így Nyíregyháza szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését, és a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Projektet. Fókuszban Nyíregyháza.

Uniós pénzzel segítik a szolnoki tanárokat

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően Szolnok hét oktatási intézményében folytatódhat a kompetencia alapú oktatás bevezetése. A tanárok tankönyveket, taneszközöket, valamint laptopot kapnak a munkájukhoz.

Újra elindul a húszmillió eurós szegedi villamostender

Kilenc új villamost kíván vásárolni 18,9 millió euró becsült összegért Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, a nyílt közbeszerzésre szóló felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37