Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Huszonhétmilliárdos oktatás-fejlesztés az észak-alföldi régióban

Az Európai Unió 95 százalékos arányú támogatásával 27 milliárd forint értékű oktatás-fejlesztési beruházás valósulhat meg az észak-alföldi régióhoz tartozó Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A korszerűsítések zöme már a mostani nyári vakáció alatt megvalósul, az új létesítmények építése vagy a bővítések húzódnak át 2010-re.

Kaposvári fejlesztések kétmilliárd forintból

Elkezdődött Kaposvár belvárosának rehabilitációja, a tervek szerint 2010 augusztusának elejére megújul a városközpont. A város vezetésének fókuszában a kaposvári vállalkozók munkalehetőségeinek bővítése áll.

Kétmilliárdból fejlesztik az árvízvédelmi rendszert a Bodrogközben

A bodrogközi árvízvédelmi fejlesztés volt a témája annak a projektnyitó rendezvénynek, amelyet szerdán tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszakarádon. A 2013-ig megvalósuló beruházás összköltsége mintegy 2,8 milliárd forint.

A milliárdos vasútfejlesztésnek köszönhetően gyorsulnak a vonatok

A Pusztaszabolcs-Börgönd vasúti vonalszakasz átépítése július 13-án kezdődik és hatvan napig tart. Az igazán látványos és gyors fejlesztések augusztus 24-én, a MÁV téli menetrendjének életbe lépésekor indulnak el.

Gráf: nincs hazánknak versenytársa biohaltenyésztésben

A halászat az egyik legígéretesebb fejlődés előtt álló agrárágazat. Az Európai Unió minisztereinek véleménye szerint nagyobb lehetőség van az aquakultúrában és az édesvízi- és halastavi halászat fejlesztésében, mint a tengeri halászatban.

Tiszta ivóvíz négymilliárd forintból

A szerencsi önkormányzat koordinálja azt az európai uniós projektet, amelynek köszönhetően mintegy nyolcvan településen javul az ivóvíz minősége Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A tervek szerint a kivitelezés 2011 áprilisában kezdődik és 2014 tavaszán fejeződik be.

Hagyományápolás közel százmillió forintos uniós támogatással

Több mint 328 ezer eurót (89 millió forint) nyert el a régió kulturális örökségének felkutatására Vas és Zala megye, valamint a Muravidéki Magyar Önkormányzat.

Sugaras bicikliút-hálózatot álmodtak Debrecenbe

Újabb kerékpárútszakasz készült el Debrecenben, így a kétkerekűek már a Bartók Béla úttól a belvárosig, egészen a Nagypiac bejáratáig közlekedhetnek a számukra kijelölt útvonalon.

Hatmilliárdos vízműprojekt veszi kezdetét

Hat korszerűsített Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vízmű kezdte meg próbaüzemét. A beruházás teljes költségvetése meghaladja a 30,7 millió eurót, mintegy 6,5 milliárd forintot.

Kétmilliárdos turisztikai fejlesztés Pannonhalmán

Nagyléptékű turisztikai fejlesztési programot valósít meg a világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Főapátság többek között bővítik a turisztikai szolgáltatásokat és gyarapítják a látnivalók körét.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36