Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Jól bántak a pénzzel: közel hatmillió eurót tarthat meg a város

A tervezettnél olcsóbban sikerült korszerűsíteni Szombathelyen a regionális szennyvíztisztítót és megújítani a város nyugati részének csatornahálózatát, ezért az Európai Unió ISPA Kohéziós Alapja valamint a magyar társfinanszírozás által előirányzott több mint 19,8 millió eurós támogatásból jelentős pénzmaradvány keletkezett.

Húszmilliárdos támogatást kapnak a szociális célú beruházások

Ősztől mintegy húszmilliárd forint európai uniós támogatásra lehet pályázni szociális intézmények korszerűsítésére.

Milliárdokat költenek a járóbeteg-rendelők fejlesztésére

Uniós forrásból 31 településen épül járóbeteg ellátó központ, csaknem 30 milliárd forint összértékben. A pályázatok lezárultak, a fejlesztések szerződéseit megkötötték, így a következő hetekben, hónapokban indulhatnak a beruházások, amelyek eredményeként rövid időn belül érzékelhetően javulni fog a járóbetegellátás Magyarországon.

Teljeskörű felújítás kilencvenmillió forintból

Csaknem 93 millió forintot tesz ki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyi Inkubátorház bővítésének, felújításának beruházási költsége. A beruházás munkálatait június közepén kezdték el és várhatóan szeptember végére elkészülnek a fejlesztésekkel.

Kétszázmillióból fejleszt a kisközség

Mintegy 222 millió forintból fejlesztik a mikrotérségi iskolát a Győr-Moson-Sopron megyei Szil községben. Többek között felújítják a fél évszázados iskolaépület fűtését és beépítik a tetőteret. A beruházást a tervek szerint 2010 nyarán fejezik be.

Természetbarát szennyvízkezelőt építenek Derekegyházon

Egyedülálló kezdeményezés részeként, közel 485 millió forintos európai uniós támogatással indul meg a természetbarát szennyvízkezelő rendszer építése Derekegyházon.

Kiírták a civilek fejlesztését támogató pályázatot

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kiírta a "Civil szervezeteknek szolgáltató, azokat fejlesztő szervezetek támogatása" című pályázatot a Társadalmi Megújulási Operatív Programban Somogy, Csongrád és Komárom-Esztergom megyében.

Fürdőfejlesztés Nagybajomban kétmilliárd forintból

Csaknem kétmilliárd forintos fürdőfejlesztés és szállodaépítés veszi kezdetét Nagybajomban. A tervek szerint 2011 tavaszára elkészülő projektről pénteken tájékoztatták a sajtó képviselőit a somogyi városban.

Átadták a tiszaroffi árapasztó tározót

A Vásárhelyi-terv továbbfejlesztésére az Új Magyarország Fejlesztési Tervben 110 milliárd forint áll rendelkezésre. Az árapasztó rendkívüli árvíz esetén tizenhat centiméterrel csökkentheti a Tisza vízszintjét a térségben.

Sikeres munkaerő-piaci partnerség Székesfehérváron

Sikeres volt a székesfehérvári önkormányzat által koordinált "Munkaerő-piaci Partnerség Székesfehérvár" (MUPSZ) program. A program 2006-ban európai uniós támogatással indult útjára, akkor 47 millió forinthoz jutott a regionális operatív programból.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35