Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Közel négymilliárdos városfejlesztés Nyíregyházán

Csaknem négymilliárd forintból újulhat meg 2010 végéig Nyíregyháza belvárosa az Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program (IVS) keretében.

Napkollektort kap az iskola

Több mint 150 millió forintos európai uniós támogatással korszerűsítik és bővítik az általános iskolát a Győr-Moson-Sopron megyei Gyömöre községben. A beruházás alapkövét csütörtökön helyezték el.

Akadálymentesítést támogatott az unió Nyíregyházán

Mintegy 23 millió forint európai uniós támogatással akadálymentesítették a nyíregyházi Start Nonprofit Kft. fenntartásában lévő speciális intézményt.

Dinamikusan fejlődik Kazincbarcika

Tizennyolc városi fejlesztési pályázat tervezésére 60 millió forintot hagyott jóvá az észak-borsodi Kazincbarcika önkormányzata szerdai rendkívüli képviselő-testületi ülésén.

Hatalmas tornatermet kapnak az iskolások Balkányban

Szinte teljes egészében uniós forrásból, összesen 485 millió forintból újul meg Balkány általános iskolája. A pályázaton elnyert összegből többi között egy új tornaterem épülhet meg.

A magas buszoknak is lesz esélyük az alagútban

Megújul a Miskolcot Egerrel összekötő, a Bükkön átvezető úgynevezett Panoráma út, a több száz millió forintos beruházás túlnyomó hányadban európai uniós forrásból valósul meg, és még az idén befejeződik

Megoldódnak Ráckeve csatorna problémái

Hamarosan megoldódik a csapadékvíz elvezetésének gondja Ráckeve mélyebben fekvő területein. A küszöbön álló nagyberuházás a pályázaton elnyert 157 millió forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhető.

Termálvízben fognak úszni a szarvasiak

Szarvas városa tervezési pályázatot írt ki a település termál hőellátó rendszerének fejlesztésére és felújítására. A város a beruházást ennek alapján európai uniós támogatással kívánja megvalósítani, a saját forrást pedig hitelből teremtené elő.

Hatalmas felújítási munkálatokat végeznek Győrben

Csaknem 900 millió forintos európai uniós támogatással újulhat meg jövő nyárra Győr belvárosa. Az összesen 1,9 milliárd forintos beruházás részeként felújítják a Széchenyi tér és környéke patinás épületeit, valamint új térburkolattal, utcabútorokkal, szökőkúttal és díszkivilágítással teszik szebbé a nyugat-dunántúli város főterét.

Kilencmilliárdos fejlesztés a gyermekek javára

Több mint 9 milliárd forint értékű gyermekintézmény-fejlesztési program kezdődött Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a beruházást az önkormányzatok az Európai Unió 95 százalékos támogatásával valósíthatják meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34