Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Kétmilliárd eurón osztozhatunk a románokkal

A gazdaságélénkítő program keretében az Európai Bizottság 1,5 milliárd eurót ítélt oda 15 energiaipari projektnek: egymilliárd euróval hat széndioxid-leválasztási és -tárolási (CCS) technológiát megvalósító beruházást támogat, további 565 millió euróval pedig kilenc olyan kezdeményezést, amely a tengeri szélenergia hasznosítását célozza. A rendszerösszekötő vezetékek létesítésére érkezett pályázatokról januárban hirdet eredményt a Bizottság.

Panelprogram uniós százmilliókkal

Panelprogramra és energiamegtakarítást eredményező felújításokra közel 260 millió forint támogatást nyert el Zalaegerszeg. A pályázat keretében 18 társasház 1200 lakásában kerülhet sor felújításokra.

Megkapta a fejlesztési pénzt a halálút

Jövőre folytatódnak a nagyarányú közútfejlesztések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: az összesen több mint 5 milliárd forintos rekonstrukciók egyaránt érintik a térség főút-és mellékút hálózatát.

Óriási üzlet a vállalkozások finanszírozása

December közepéig 7,5 milliárd forint uniós pályázatokhoz adott támogatás-visszafizetési garanciát vállalt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., ami ötszöröse a tavalyi egész éves garanciavállalásának.

Közel hétmilliárdos beruházás valósul meg a királyok városában

Szennyvízberuházás indul 6,5 milliárd forint összegű európai uniós támogatással Székesfehérváron és környékén, melynek köszönhetően a Velencei-tó is tisztább lesz.

Újabb céges sikertörténet uniós támogatásból

Több mint 430 millió forint értékben fejlesztette logisztikai szolgáltatásait a szállítmányozást és a vasúti átrakást végző mándoki World-Transit Kft.

Közel egymilliárdból újult meg a lillafüredi Palota

Megújult és bővült a Hunguest Hotels lánchoz tartozó lillafüredi Hotel Palota, a rekonstrukciónak köszönhetően háromcsillagosról négycsillagos kategóriába került a szálloda, az új részlegeket kedden adták át.

Milliárdos turisztikai beruházás Sátoraljaújhelyen

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 500 millió forint uniós támogatással, összesen közel 1 milliárd forint értékben épült fel Sátoraljaújhely egyik legnagyobb jelentőségű beruházása, a Zempléni Turisztikai és Idegenforgalmi Centrum.

Nyolc kórházat fejlesztenek nyolcvanöt milliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv eddigi legnagyobb egészségügyi beruházása az a 85 milliárd forintos program, melynek keretében 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. Az eddig aláírt támogatások mellett e héten két újabb kórház szerződésére került pecsét. Ezzel Győrben és Nyíregyházán is elindulhat a beruházás.

Gigaberuházásból valósul meg az új autópályaszakasz

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a héten megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását az M43 autópálya Szeged és Makó közötti szakaszának megépítését előirányzó nagyprojektre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26