Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Leteszik Európa leghosszabb gyaloghídjának alapkövét

Vasárnap helyezik el Szolnok leendő gyalogoshídjának alapkövét, ezzel megkezdődik a város egyik legjelentősebb beruházásának megvalósítása.

A legtöbben a túlzott bürokráciát hibáztatják

Az első Nemzeti Fejlesztési Terv keretében technológia-fejlesztésre pénzt nyert vállalkozások jelentős része akkor is megvalósította volna a beruházását, ha nem kap támogatást - derül ki a pályázati konstrukció értékeléseiből.

Két elkerülőt adnak át jövőre Nagykanizsán

Két elkerülő út készül el jövőre Nagykanizsán, a 74-es főút palini városrészt elkerülő szakasza már épül, s aláírták a 61-es főút új nyomvonalának kivitelezői szerződését. A 3,6 milliárd forintos beruházás keretében egy vasúti felüljáró is épül.

Szilárdhulladék-lerakó: nyolcmilliárdos beuházás önerő nélkül

Hat megye 169 településén, 680 ezer ember életkörülményeit javító hulladékgazdálkodási beruházás valósul meg több mint 7,7 milliárd forintból, 100 százalékos európai uniós és hazai támogatással.

Közel nyolcmilliárd forintot költenek hulladéklerakó rekultivációra

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív programjának keretén belül közel 7,8 milliárd forint támogatást nyert el a térségben található 83 hulladéklerakó rekultivációs tevékenységének elvégzésére.

Az EU segíti a kerekesszékeseket a tűzijátékon

Mozgáskorlátozott emberek nézhetik a tűzijátékot a budai Sas-hegy Természetvédelmi Területről augusztus 20-án este.

Uniós támogatással fejlesztik a fürdőt Barcson

A település egy évvel ezelőtt gyógyvízzé minősített fürdővizében rejlő lehetőségeket kívánják jobban kiaknázni Barcson a most induló 170 millió forintos fürdőfejlesztéssel. A gyógyturizmusra alapozva egy csaknem tizenötmilliárd forintos beruházás megvalósítását tervezik Barcson 2010 őszéig.

Munkahelymegőrző milliárdok az uniótól

A Nyugat-dunántúli régióban mintegy 15 ezerrel nőtt a regisztrált munkanélküliek száma az idei első félévben az elmúlt évek hasonló időszakához képest. A decentralizált foglalkoztatási alapból további 10 milliárd forint használható fel munkahelymegőrzésre.

Intermodális logisztikai park épül

Egy 15 ezer négyzetméteres csarnok építésével, és a benne lévő technológiával bővült a Budapesti Intermodális Logisztikai Központ (BILK) Zrt., a beruházás 2 milliárd forintba került, amelyből 473 millió az uniós támogatás.

Új lehetőségek és feladatok a városrehabilitációban

A magyar településközpontok fejlesztésére igénybe vehető, soha nem látott nagyságú európai uniós (EU) források nyújtotta lehetőségek felvetik a beruházók felelősségét is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32