Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Újjászületnek Pécs közterei

Két uniós támogatással megvalósuló projekt nyomán Pécs megújult közterekkel, parkokkal, és egy egész újjászülető városrésszel lesz gazdagabb. A támogatási szerződések megkötésével elindul az uniós források lehívása két projekt megvalósításához: 5,5 milliárdos beruházásnak köszönhetően újulnak meg a közterek és a parkok, 10,9 milliárd forint jut a Zsolnay Kulturális Negyed felépítésér.

Felújítják a bíróságok épületét Csongrád megyében

Öt bírósági épületet akadálymentessé tesznek európai uniós támogatással Csongrád megyében, a november végére befejeződő beruházások összköltsége 144 millió forint.

Több mint kétszázmillióból újul meg egy szegedi csomópont

Uniós támogatással, összesen 257 millió forintból 2010 júniusára fölújítják a szegedi Hont Ferenc utcai tömegközlekedési csomópontot, ahol több autóbusz és troli végállomása található.

Százmilliós fejlesztéssel teszik könnyebbé a pályázást

Elkezdődött az Elektronikus Közigazgatási Tudásportál kialakítása, amelynek összköltsége megközelíti a 150 millió forintot. A tudásportál a hagyományos honlap funkciók mellett további interaktív és web 2.0 szolgáltatásokat nyújt majd felhasználói számára.

Nem tudják felhasználni a nekik szánt milliárdokat a gazdák

Az agrárium számára mintegy 50 milliárd forintos hitelkeret áll rendelkezésre állami segítséggel, de a gyakorlatban ez nem jut el a gazdálkodókhoz, mert a kereskedelmi bankok nem hiteleznek - állítja a Magyar Agrárkamara.

Példátlanul sok fejlesztési forrást kapott a pest megyei város

Nagykőrös az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében az utóbbi két évben 2,5 milliárd forint támogatást kapott az Európai Unió és a magyar kormány által finanszírozott pályázatok révén.

Közel nyolcszázmillió forintból rehabilitálják a kis patakot

A napokban kezdték meg és várhatóan 2011. végén fejezik be Százhalombatta, Érd, Tárnok, Sóskút és Biatorbágy térségében a Benta-patak rehabilitálását, a költségek 85 százalékát uniós forrásból fedezik.

A támogatásnak köszönhetően hatalmas lehetőséget kap a stadion

Az Európai Unió támogatásával nemzetközi sportesemények rendezésére teszik alkalmassá a nyíregyházi Városi Stadiont. A létesítmény 260 millió forint összegű fejlesztéséről kedden írták alá a szerződést a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Uniós pénzből korszerűsítik a zalaegerszegi városháza fűtésrendszerét

Több mint 100 millió forint ráfordítással korszerűsítik a zalaegerszegi városháza fűtésrendszerét és nyílászáróit. A költségek 50 százalékát az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében az Európai Unió finanszírozza.

Új uniós pályázatok a következő hónapokban

A következőkben olyan pályázatokat mutatunk be, melyekre csupán néhány hónapig pályázhatnak azok a vállalkozások, szervezetek és önkormányzatok, melyek érdekeltek a turizmusban, a piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenységekben valamint a közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztésében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31