Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Végre megépülhet Dunakeszi bicikliútja

Elkészültek annak a két kerékpárútnak a tervei, melyek Dunakeszi főútja, illetve a településen a Fóti út mentén épülnek majd nagyrészt uniós forrásból, illetve saját erőből. A beruházás megvalósulásához szükséges két pályázat befogadásáról szóló értesítést már megkapta az önkormányzat.

Egészen új épületet kaptak a gödi idősök

Újjáépítették a gödi idősek napközijét, a 2-es út és a Duna között lévő elavult villaépület rekonstrukciójának költségeit nagyrészt uniós támogatásból finanszírozták.

Hatszázmillió forintból végeztek útfelújítást Heves megyében

Három mellékút újult meg az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból Heves megye északnyugati és északi részén, összesen több mint 18 kilométeren. A költségkeretet, 597 millió forintot az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) biztosította.

Februárra elkészül a szegedi fürdőkomplexum

Az újszegedi Napfényfürdő Aquapolis Szeged beruházás már ötven százalékos készültségű; a mintegy nyolc milliárd forintból épülő gyógy-, wellness-, élmény- és strandfürdő várhatóan 2010 februárjában megnyílik.

Közel kétmilliárd forintból modernizálják a váci kórházat

Befejeződhet a váci Jávorszky Ödön Kórház teljes korszerűsítése egy uniós pályázaton most elnyert 1,9 milliárd forint felhasználásával, amelyhez 200 millió forint önrészt biztosított a fenntartó önkormányzat. A korszerűsítés előkészületei szeptemberben kezdődnek, maga a munkálat pedig 2010 elején indulhat és több mint egy évig tart majd.

Közel húszmillió euróval támogatja az EU a mobil internetszolgáltatást

Jövő évtől az EU 18 millió eurót áldoz arra a kutatásra, amely a mobilhálózatok következő, negyedik generációját kívánja megalapozni - közölte kedden az Európai Bizottság.

Ősszel kezdhetik a makói Makovecz fürdő kivitelezését

Beadta a fürdőprojekt második körös pályázatát Makó, a fürdő építése az ősszel megkezdődhet. A bővítés 3,2 milliárd forintba kerül majd, 50 százalékos európai uniós támogatással. Az önerőt az önkormányzat kötvénykibocsátással teremti elő.

Óriási turisztikai fejlesztések: százmilliárdokat igényelhetnek a pályázók

Jó ütemben haladnak a turisztikai fejlesztések, a válság nem vetette vissza a vállalkozások forrásfelhasználási kedvét. A 2007-2013. évi ÚMFT-ben 300 milliárd forint turisztikai fejlesztési forrás szerepel. A 7 éves keret több mint 40 százalékát már a 2007-2008. évi akciótervi időszakban meghirdették szálláshelyek, valamint turisztikai attrakciók fejlesztésére szóló pályázatokon.

Komplex turisztikai fejlesztések kezdődnek Dél-Baranyában

Első körben támogatta a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség a Siklós-Mohács turisztikai tengely elnevezésű 1,3 milliárd forintból megvalósuló komplex turisztikai fejlesztésre irányuló pályázatot, ha a döntést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség is jóváhagyja, akkor a fejlesztés 80 százalékos európai uniós támogatást élvez majd.

Harmincmilliárddal támogatják a nagyvállalatokat

Augusztus végétől már a nagyvállalatok is részt vehetnek a munkahelymegtartó céllal elindított 4+1 uniós programban, amely februárban indul, 30 milliárd forintos kerettel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30