Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Újabb milliárdos szennyvízprojekt

Az európai uniós támogatással, 31,3 milliárd forintból megvalósuló érdi szennyvíztisztító telep rekonstrukciója is része annak a hosszú távú tervnek, amelynek célkitűzése, hogy az ország csatornázottsága a jelenlegi 70 százalékról 2015-ig 90 százalékra emelkedjen.

Munkaügy: 11 milliárdból képzik a rászorulókat

Közel 11 milliárd forint európai uniós forrást használhat fel elhelyezkedés-támogatásra és képzésre az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - írta keddi számában a Kelet-Magyarország.

Hatezermilliárdot osztanak szét közcélú beruházásokra

Az Európai Unió támogatásával a Társadalmi megújulás és a Társadalmi infrastruktúra operatív program keretében mintegy hatezer milliárd forintértékű közösségi célú fejlesztés valósulhat meg Magyarországon 2013-ig.

A kormányfő szerint épül az ország

A válság ellenére épül az ország, ezt mutatja, hogy a kormány eddig 2800 milliárd forint fejlesztési keret felhasználásáról döntött és ebből 440milliárdot már ki is fizettek.

Megújult a bagi iskola 250 milliós beruházással

Kibővített, felújított iskolában kezdődhet meg az oktatás szeptemberben a Pest megyei Bagon, a 250 millió forintos beruházáshoz a pénz nagyobb részét európai uniós pályázaton nyerte el a község.

Vízerőmű épült a Rábán

A környezetbarát, megújuló energiát hasznosító vízerőmű 4 ezer háztartás éves áramigényét fedezi, miközben több száz tonna légszennyező anyagtól kíméli meg a környezetet. A beruházás értéke 2,1 milliárd forint, amely a Környezetvédelmi és Infrastruktúra Operatív Program (KIOP) keretében 317,5 millió forint uniós és állami támogatás mellett valósult meg.

Kevesebb EU-pénzt kap a 4-es metró

A várt 237 milliárd forint helyett 181 milliárd forint európai uniós támogatást kap a 4-es metró első szakaszának építése, az erről szóló hivatalos brüsszeli döntést néhány hét múlva közlik, a tárgyalások azonban már lezárultak az ügyben, így a támogatási összeg már nem fog változni.

Félmilliárdos iskolakorszerűsítés Fehérgyarmaton

Csaknem félmilliárd forint értékű iskolakorszerűsítés kezdődött el kedden a fehérgyarmati Bárdos Lajos Általános Iskolában az Európai Unió támogatásával. A saját forrással együtt így több mint 468 millió forintból újulhat meg 2010 szeptemberére az iskola.

Modern iskolában kezdhetik a tanévet a kisiskolások

Közel 400 millió forintból korszerűsítik a Győr közeli Écs és Ravazd községek óvodáját és az écsi általános iskolát. A projekt a tervek szerint ez év október közepére fejeződik be.

Látható eredmények a Balaton ékköve programban

A Balaton ékköve elnevezésű balatonfüredi fejlesztési program második ütemének részeként felavatták szerdán a tóparti, reformkori városrészben a felújított Vitorlás és Gyógy teret, a Széchenyi parkot és a Rózsa-kertet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29