Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Tízezer forint után kell csak késedelmi kamatot fizetni a pályázóknak

Csak a 10 ezer forint feletti kötbért kell kifizetni, kedvezőbb a biztosítékadás - ezt tartalmazza a hétfőtől módosult és az uniós támogatások ellenőrzési rendszerét tartalmazó kormányrendelet, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Közel százmilliós kerékpárút-fejlesztés Fejér megyében

Összesen 93 millió forintos európai uniós támogatással közel 4 kilométer hosszú kerékpárút épült a Fejér megyei Iszkaszentgyörgyön. A kétezer lelkes település 23 millió forint önrésszel járult hozzá a beruházás megvalósításához

Ötmilliárd forintra pályáztak idén a halászok

A vártnál több - 5 milliárd forintot meghaladó - igény érkezett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) a haltermelés, a halfeldolgozás és a természetes vízi halászat fejlesztését célzó beruházások támogatására az első kérelembenyújtási időszak alatt.

Hatalmas fürdőfejlesztés Sárváron

Fedett fürdőház kiépítésével, a nyári fürdők átalakításával, strandfejlesztéssel mintegy 3 milliárdos beruházás valósul meg Sárváron: a költségek 30 százalékát az Európai Unió finanszírozza, a város pedig 2,1 milliárd forint önerőt biztosít a fejlesztéshez

Közel kétszázmilliárd forintot kapott az uniótól a 4-es metró projekt

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a mai napon megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását a 4-es metró I. szakaszának fejlesztésére. A mostani döntéssel immár 11 nagyprojekt kapott brüsszeli igent, ezeken felül további 16 nagyprojekt van túl a kormánydöntésen, amelyek közül 12 már Brüsszelben várja a támogató döntést.

Hétmilliárd forintot kapnak a hazai nemzeti parkok

Elsősorban élőhelyek megőrzésére, illetve infrastrukturális fejlesztésekre kapott 6,8 milliárd forintos európai uniós támogatást a közelmúltban 9 magyarországi nemzeti park 23 pályázata.

Végre elkészült az akadálymentesítés a bíróságokon

Európai uniós támogatással komplex akadálymentesítés fejeződött be a dunaújvárosi és a sárbogárdi városi bíróságon. A fejlesztések összértéke meghaladja az ötvenmillió forintot.

Fókuszban az innovációs pályázatok

A kormány a 2010. évi költségvetésben is biztosítja a költségvetési hozzájárulást az innovációs alaphoz a gazdaság szereplőivel 2003-ban megkötött egyezségben vállaltak alapján.

Milliárdos beruházásokból újul meg Debrecen

Összesen közel másfél milliárd forint európai uniós forrásból valósulhat meg Debrecen megyei jogú város központjának funkcióbővítő fejlesztése. A projekt összköltsége 1,9 milliárd forint, a fejlesztések várhatóan 2011 közepére valósulnak meg.

Százmilliót nyertek az együttműködéssel

Százmillió forint értékű támogatást nyújt az Európai Unió a következő három évben a határon átnyúló szlovén-magyar kulturális együttműködés továbbfejlesztésére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28