Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Kétszázmilliárd forintból fejlesztik a hazai kertészeti ágazatot

Mintegy 200 milliárd forint áll rendelkezésre a kertészeti ágazat fejlesztésére az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program forrásaiból.

Százmilliós óvodabővítés uniós támogatásból

Koppánymonostorban megkezdték az óvoda új épületszárnnyal való bővítését, a beruházáshoz 86 millió forint uniós forrás érkezett, Komárom önkormányzata pedig 72 millió forintot biztosított.

Milliárdos fejlesztés veszi kezdetét Zalaegerszegen

Újjáépül a történelmi városközpont Zalaegerszegen, a város a munkálatokhoz csaknem 900 millió forint uniós támogatást nyert el. A munkák várhatóan jövő tavasszal kezdődnek, és 2011-ben fejeződnek be.

Új kulturális központ épül Szegeden

Félidejéhez érkezett a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán, a Tudáskapu néven elindult természetismereti tudástár építése. A Szegeden egyedülálló kezdeményezés 2010 végére készül el.

Uniós százmilliókból újul meg a mohácsi sziget

A WWF Magyarország a mohácsi Szabadság-sziget helyreállítására 450 millió forintos összköltségű projektet indít. A szervezet uniós támogatást is kapott, az Európai Bizottság az összeg felét állja. Az ötéves munka célja az, hogy visszaállítsák a sziget és a mellékág korábbi, természetes állapotát.

KEOP: nyolcvanmilliót nyertek a kis települések

A 3150 lakosú Győrszemere és az 1500 lakosú Tényő község önkormányzata közös pályázaton 79 millió forintot nyert a szennyvízcsatorna rendszer kiépítésének tervezésére és előkészítésére a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) pályázatán.

Hárommilliós eurós akció az illegális lerakók ellen

Uniós források segítségével, mintegy 30 millió forint felhasználásával közel száz illegális hulladéklerakót térképeztek fel a Tisza Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és kárpátaljai szakaszán.

Százmilliót kapott a város régészeti feltárásra

A közelgő szennyvízcsatorna-építés előtt Békéscsaba majdnem 115 millió forintot költ a régészeti feltárásokra és a tűzszerészeti felderítésre.

Multifunkcionális kulturális központ lesz a kenyérgyárból

Siófokon a volt kenyérgyár és szódagyár területét szeretnék nemzetközi szintű, multifunkcionális kulturális központtá fejleszteni a helyiek; a kenyér sütési hőfokára utalva a 320 fok nevet viselő terv országos szinten is kiemelt projekt címre pályázik.

Fürdőfejlesztés: újabb színvonalas fürdővel bővül hazánk

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. mintegy 1,2 milliárd forintos beruházással fejleszti a nyíregyháza-sóstógyógyfürdői parkfürdőt. A cég a beruházásból 880 millió forintos árbevételre számít.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27