Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Hatszáz kilométernyi vasútvonal cserél gazdát

Hatszáz kilométernyi vasútvonal üzemeltetését veheti át a vasúttársaság tervei szerint a jövőben a GYSEV a Nyugat-dunántúli régióban, köztük a bezárásra ítélt Körmend-Zalalövő közötti szakaszt is.

Milliárdos támogatások az Észak-Alföldön

Az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács (ÉARFT) több mint 5,2 milliárd forinttal támogatja az óvodakorszerűsítéseket, az önkormányzati útfejlesztéseket és a közcélú munkavégzést a régióban.

Indulhat az egyik legnagyobb pécsi beruházás

Elhelyezték a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont alapkövét a baranyai megyeszékhelyen.

További kétmilliárddal bővül a hulladékgazdálkodási projekt

További 8,5 millió euró, mintegy 2,2 milliárd forint értékű beruházással bővül az északkelet-magyarországi hulladékgazdálkodási projekt. 2010 végéig Nagyecseden és Kisvárdán egy-egy komposztáló telep, míg Nyíregyházán új hulladéklerakó-hely épül.

EU-s színvonalú ipari park Győrben

TECHNONET néven megvalósuló autóipari technológia kompetencia központtal bővül a Győri Ipari Parkban működő INNONET Innovációs és Technológiai Központ. A projekt első ütemének megvalósítását 400 millió forint vissza nem térítendő támogatás segíti.

Hatalmas támogatást kaphatnak a méhészek

Szaktanácsadásra 470 ezer euró, míg a vándoroltatásra 340 ezer euró a 2009 őszétől 2010 őszéig tartó következő időszakra jutó támogatási keret a méhészek részére - a számokat tartalmazó mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszteri (FVM) rendelet a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Meghosszabítanák az 1-es villamos pályáját

Rövidesen vasúthatósági engedélyt kaphat az 1-es villamos Lágymányosi hídon való átvezetését szolgáló beruházás, azt követően a tervek szerint a jövő év végétől a villamos már a Budafoki útig járhat.

Hatalmas figyelem kíséri a Zeneakadémia felújítását

A felújítási munkálatok miatt nem teljesen zökkenőmentes szemeszter kezdődött a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen (LFZE). Az előkészítési szakaszban álló felújítást a Nemzetközi Tanácsadó Mérnökök Szervezete is kiemelten figyeli.

Új vízi élményparkot terveznek a Pécsi kistérségben

Vízi élménypark és luxus lakópark építését tervezi egy vállalkozó a Pécshez közeli Nagykozáron. A beruházás tervezett összköltsége ötmilliárd forint, melynek nagy részét uniós pályázati forrásból fedeznének.

Uniós támogatással vezetnek be új módszert Pomázon

A hagyományos, 45 perces órakerettől, illetve a megszokott órarendtől is eltérhetnek az új tanévben Pomáz öt oktatási intézményében annak a módszernek köszönhetően, melynek bevezetését az uniós forrásból elnyert 71,5 millió forint teszi lehetővé.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26