Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

A biológiai szennyvíztisztításé a jövő

Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter rakta le kedden az alapkövét annak az 5,7 millió euró értékű beruházásnak, amellyel tovább korszerűsítik Szombathely szennyvízelvezetési- és tisztítási rendszerét.

Rejtett alagutakon közelíthetjük meg az Esterházy-kastélyt

A nyári zenei évad befejeztével restaurátorok vették birtokba a zenetermet és a dísztermet a fertődi Esterházy-kastélyban: megkezdődött az épület ékkövének felújítása az 1,6 milliárd forintos rekonstrukció keretében.

Ötmilliárdot nyertek a Velencei tó környéki települések

A Velencei-tónál 306 millió forint európai uniós támogatással több turisztikai fejlesztést valósítanak meg. A projekt részeként elkészülő dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központ alapkövét szerdán helyezték el.

Fűtésrendszer korszerűsítés uniós forrásból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjának keretében kiírt pályázat révén, összesen több mint 22 millió forintból újulhatott meg a Bakonycsernyei Evangélikus Egyházközség templomának, Esperesi Hivatalának és imaházának fűtési rendszere.

Hatszázmilliós fejlesztések Szolnok megyében

A jászkun kapitányok nyomában címmel a kulturális turizmus egy új termékének megvalósítása kezdődött el Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az építési munkákkal kapcsolatos első szerződést hétfőn írták alá a megyeházán.

EU-támogatással újítják fel a hatalmas tavat

Európai uniós támogatással újítják fel a dégi Festetics kastély parkjának hat hektáros tavát, a munkálatokra 200 millió forintot nyert el a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága.

Újabb milliárdos hulladékkezelőt adtak át

Megkezdődött a próbaüzem nógrádmarcali hulladékkezelő központban az európai uniós normáknak megfelelő beruházás 106 Nógrád és Pest megyei település összefogásával épült.

Közép-Európa legnagyobb régészeti parkja lehet Aquincum

Európai uniós forrásból kívánják fejleszteni az Aquincumi Múzeumot, hogy növeljék idegenforgalmi vonzerejét, látogatottságát. A beruházás összes költsége meghaladja a négyszázmillió forintot.

Ötvenmilliárdból fejlesztik a forgalmas vasútvonalat

Csaknem ötven milliárd forintos beruházással hamarosan megkezdődhet és 2011-ben fejeződhet be a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd közötti vasútvonal korszerűsítése.

Hatalmas forráselvonások az NFÜ-nél is

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a javasolt költségvetési előirányzat szerint 2,28 milliárd forint támogatást kap, 156,8 millió forinttal kevesebbet mint 2009-ben - olvasható a 2010. évi költségvetési törvényjavaslat fejezeti előirányzatából, amelyet pénteken tett közzé a Pénzügyminisztérium.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26