Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Csökkenő fűtési költségek Szolnokon

Megkezdi a próbaüzemet az új biomassza kazán október végén az Alfa-Nova Kft. fűtőművében, amely Szolnokon a Széchenyi városrész 5000 lakásának szolgáltat hőt és meleg vizet. A 313 millió forintos beruházás az Európai Unió (EU) 154,5 millió forintos támogatásával valósult meg.

Tizenegymilliárdos kórház-beruházás Borsodban

Tizenegymilliárd forintból újul meg Miskolcon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház. Az intézmény területén lényegében egy új egészségügyi centrum épül fel, túlnyomó részben uniós pénzből, a beruházásról szóló támogatási szerződést pénteken írták.

Tízmilliárdos kórházfelújítások Közép-Magyarországon

Az ÚMFT 9,6 milliárd forintos támogatásának köszönhetően 2010 végéig megújul a váci Jávorszky Ödön Kórház és befejeződik a Szent Imre Kórház, valamint az Uzsoki utcai Kórház rekonstrukciója is. A korszerűbb és színvonalasabb betegellátást 2007 és 2013 között, mintegy 481 milliárd forint uniós forrás biztosítja. A korszerűsítés várhatóan 2011 nyarára fejeződik be.

Háromezermilliárd forintos magyar nagyprojektek

Október elejéig közel 3.000 milliárd forintot nyertek uniós forrásból magyar pályázatok, ebből már 520 milliárd forintot átutaltak a projektgazdáknak.

Új tömegközlekedési forma lehet a dunai hajózás

A BKV uniós források segítségével kezdene a dunai közösségi közlekedés újraindításába. A kikötőfelújítások révén két éven belül beindulhat a Budapestet észak-déli irányban átszelő vonaljárat - olvasható a napi.hu-n.

Hatalmas fejlesztések előtt áll az Aquincumi Múzeum

A Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésén a képviselők egyhangúlag úgy döntöttek, támogatják a Budapest Történeti Múzeum (BTM) pályázatát a Közép-Magyarországi Operatív Programra (KMOP).

Zseniális magyar találmány a napelemes tetőcserép

Lehet, hogy a klasszikus napelemeknek hamarosan befellegzik, mégpedig egy új magyar találmány, a napelemes tetőcserépnek köszönhetően? A találmány óriási sikert aratott egy müncheni szakkiállításon, a megrendelések sorra futnak be, a gyártóbázis létrehozásában pedig jelentős uniós források is segítik a feltalálót.

Félmilliárdos útépítés Eger környékén

A műszaki átadás fázisába ért két Egerbe vezető mellékút felújítása, összesen 16 kilométer hosszon. A beavatkozásokra az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós társfinanszírozással kerülhetett sor, 696 millió forintos ráfordítással.

Újból csúszik a nyíregyházi szennyvízprojekt

Tovább húzódhat a nyíregyházi szennyvízberuházás csatornaépítésre vonatkozó munkálatainak kezdése, mivel a projektre kiírt közbeszerzési eljárás eredményét több kivitelező megtámadta.

Felébresztik az alvó gazdaságot

Hét európai ország kilenc városa 3 millió eurót kapott az Európai Uniótól arra, hogy előkészítse a területén található rozsdaövezetek rehabilitálását.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26