Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 389 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós százmilliókat kap Lengyelország, Csehország és Szlovákia

Összesen egymilliárd euróval több uniós forráshoz juthat Csehország, Lengyelország és Szlovákia a következő három évben az eddig tervezettnél, mert gazdaságuk a 2007-2009-es időszakban kiugróan jól teljesített.

Az EU-ban eddig minden nyolcadik euró a magyar pályázóké lett

Az Európai Bizottság szerdán délután tette közzé első átfogó jelentését az EU 2007-2013-as kohéziós programjainak előrehala­dásáról. A hivatalos brüsszeli dokumentumból kitűnik: a megítélt támoga­tások aránya a rendelkezésre álló, hétéves kerethez viszonyítva hazánkban 46,3 százalékos, szemben az EU egészének mindössze 27,1 százalékos arányával.

Óriási lehetőség az egri nagyberuházás

Magyarországon mindeddig példa nélküli az Új Magyarország Fejlesztési Terv Agora programja. Kétfordulós pályázatán 8 megyei jogú város kap lehetőséget arra, hogy egy - alapvetően kulturális célzatú - nagyberuházást valósítson meg. A mai napon Eger Megyei Jogú Város Agria Agora projektje szerződésének aláírására került sor. A fejlesztést több mint 1,7 milliárd forinttal támogatja az Európai Unió.

Kétszázmillió forintot nyert a főiskola karrier-tanácsadásra

Mintegy kétszázmillió forintból, amelynek kilencven százaléka uniós támogatás, fejleszti hallgatói és intézményi szolgáltatásait a Nyíregyházi Főiskola. A tervek szerint komplex, egyénre szabott tanulmányi és tehetségsegítő szolgáltatásokat is bevezetnek.

Véget ért a kilencmilliárdos földgázvezeték-beruházás

Befejeződött a magyar-román földgázvezeték magyarországi szakaszának építése mintegy 9 milliárd forint beruházással. A vezeték kezdetben Magyarországról Románia felé fogja szállítani gázt, de megteremtették az ellenkező irányú szállítás technikai feltételeit is.

Hatszázmilliárd forintot kaptak a pályázók

Tavaly a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 614 milliárd forintot fizetett ki a gazdálkodóknak, ez az összeg 2008-ban 402 milliárd forint volt. Az idén a területalapú támogatás kifizetése a SAPS keretében történik, mivel az SPS támogatási rendszer bevezetéséről szóló törvény még az Alkotmánybíróság döntésére vár.

Másfél millió eurót nyert a magyar professzor

A csecsemők korai értelmi fejlődésének kutatására fordítják azt a másfél millió eurót, amelyet Csibra Gergely, a Közép-európai Egyetem (CEU) Kognitív Fejlődéslélektani Kutatóközpontja pszichológiaprofesszora nyert el az unió kutatási pályázatán.

Egymilliárdot meghaladó útfejlesztés készült el

A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében felújították a Szob-Hont összekötő út 32,8 kilométeres szakaszát. A beavatkozásra fordított 1,3 milliárd forint az Európai Unió támogatási alapjából származik.

Hárommilliárdot kapnak az együttműködésre

Kiválasztották a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program első pályázati felhívásának nyertes projektjeit. A 42 nyertes projektre megítélt európai uniós támogatás összege meghaladja a 12,3 millió eurót (3,4 milliárd Ft). Az első támogatási szerződések megkötése 2010 áprilisára várható.

Félmilliárdos támogatást kapott az szakképző iskola

Bővítik és korszerűsítik a mosonmagyaróvári Hunyadi Mátyás szakképző iskolát, a fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében nyert mintegy 650 millió forintos pályázati forrás támogatja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26