Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 27 találat van a UniósPénz oldalon

Ötmilliárdos fejlesztés: Van mitől tartania a beruházónak

A debreceni székhelyű Keviép-Euroaszfalt Konzorcium nyerte el a helyi szennyvíztelep korszerűsítésére kiírt pályázatot, a nyertes azonban kevésbé lelkes, a beruházás finanszírozása ugyanis 200 millió forinttal kerül többe, mintha egy évvel ezelőtt elkezdhették volna a munkát.

Kilencven hulladéklerakót újítnak fel önerő nélkül

Kilencven felhagyott önkormányzati szilárdhulladék-lerakó rekultivációja történik meg a következő években a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program keretében, az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatán elnyert 6,8 milliárd felhasználásával.

Sok kicsi sokra megy: szennyvíz-hálózatot építenek a Dél-Nyírségben

Hat dél-nyírségi település összefogott, hogy európai uniós támogatással, csaknem 6 milliárd forint beruházással kiépítsék a szennyvízelvezető-hálózatot, és mellé a tisztító telepet.

Húszmillió eurós szennyvíz-komposztálás

A szombathelyi szennyvízelvezetési- és tisztítási rendszer fejlesztésének utolsó elemeként közel 20 millió eurós beruházással szennyvíziszap komposztáló telepet adtak át kedden a Szombathelyhez közeli Nárai község határában.

Átadták a soproni szennyvíztisztító telepet

A 4,4 milliárd forintos, az Európai Unió Kohéziós Alapja által támogatott beruházás részeként átadták Soproni Szennyvíztisztító Telepet. A beruházásnak köszönhetően többek között megszűnik a Fertő tó szennyezése, a talaj- és talajvízszennyezés, egyben újabb, beépíthető területek szabadulnak fel a szennyvíztisztító közelében.

Hatmilliárdos beruházás: szennyvízhálózatot kap nyolc település

Az Európai Unió segítségével építheti ki hatmilliárd forint értékű szennyvíz-hálózatát nyolc nyírségi település önkormányzata. Brüsszel már a beruházás előkészítésének kétszázmillió forintos költségéhez is támogatást nyújt.

Ötmilliárdos támogatást kapott Szombathely és térsége

Szombathely és harmincnégy környező település szennyvízelvezetési és szennyvízkezelési problémáit oldja meg környezetbarát módon az a közel ötmilliárd forint értékű beruházás, amelyet pénteken adtak át a vasi megyeszékhelyen.

1 2 3