Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 27 találat van a UniósPénz oldalon

Szennyvízből termel energiát a község

Közel 94 millió forint összegű uniós forrásból valósul meg a szennyvízkezelő Németkéren, csatornát nem építenek, természetbarát megoldást terveznek.

Harmincmilliárdos szennyvízvezeték-építés veszi kezdetét

Nagyszabású uniós beruházás helyszíne lesz a Tápióság, amelynek révén 85 ezer Pest megyei polgár életminősége lesz jobb. Nagyszabású uniós beruházás helyszíne lesz a Tápióság, amelynek révén 85 ezer Pest megyei polgár életminősége lesz jobb.

A tiszta Tisza a románok érdeke is

Közös szlovák, ukrán, román, magyar program indul a Tisza vízgyűjtőjén található hulladéklerakók felszámolására, a több évig tartó munkához uniós forrásokat is igénybe vennének.

Hárommilliárdos szennyvíz-beruházás Ajak térségében

Az Európai Unió támogatásával hárommilliárd forint költségből építheti ki szennyvíz-hálózatát öt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település Ajak térségében.

Uniós forrásból építenek szennyvíztisztítót Csongrád megyében

Megkezdték a szennyvízcsatorna-hálózat és szennyvíztisztító telep építésének előkészítését a Csongrád megyei Csanádpalotán.

A sokadik milliárdos szennyvízprojekt indult el ma

Egy csaknem kétmilliárd forintos szennyvízberuházás előkészítési támogatásáról szóló szerződést írtak alá Mórahalmon. Az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával megvalósuló beruházás várható teljes költsége 1,9 milliárd forint.

Újabb helyeken lesz korszerű vízellátás

Az Európai Unió támogatásával történetének legnagyobb, csaknem egymilliárd forint értékű beruházását valósíthatja meg Jánkmajtis és Csegöld, a két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település közösen építheti ki a teljes szennyvízhálózatot, a korszerű tisztítóteleppel együtt.

Újabb költséges szennyvíztisztító épül

A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) támogatásával hat Heves megyei településen épül ki a szennyvízcsatorna-hálózat. A 4,3 milliárd forintos uniós projekt előkészítésére mintegy 54 millió forintot nyert el az önkormányzati társulás.

Nem adja fel a vesztes: Bonyolódik a debreceni szennyvíz-ügy

A vesztes pályázó ismét megtámadta a közbeszerzési döntőbizottságnál a debreceni szennyvíztisztító rekonstrukciójával kapcsolatos döntést, így továbbra sem kezdődhet el a több mint 20 millió eurós beruházás.

A lakókon múlik a milliárdos beruházás sorsa

Európai uniós támogatással javíthatják a csatornázási helyzetet Mezőkövesden. A kétmilliárd forint értékű beruházás akkor valósulhat meg, ha a településen élők többsége támogatja a fejlesztést.

1 2 3