Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 27 találat van a UniósPénz oldalon

2012-ben kezdődik a nagyatádi térség gigantikus beruházása

Nagyatád szennyvíztelepének fejlesztésére, valamint nyolc környező település és Nagyatád Kivadár városrészének csatornázására 111 millió forintos uniós támogatást nyert a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában.

Nyolcszázmilliós beruházás Nagykállón

Várhatóan nyáron kezdődhet meg a mintegy 800 millió forintos költségből megvalósuló, környezetbarát szennyvíztelep építése Nagykállóban. A kivitelezési munkálatok várhatóan 2010 nyarán kezdődhetnek meg.

Ezermilliárdos szennyvíz-beruházás az országban

Az eddigi döntések alapján mintegy ezermilliárd forint értékű szennyvíz-beruházás valósulhat meg Magyarországon az Európai Unió 2013-ig tartó költségvetési időszakában.

Közel félmilliárd eurót költenek a fővárosi szennyvíztisztítóra

Mintegy 63 millió euróval többet fordíthat a főváros a csepeli szennyvíztisztítóra, miután az európai uniós szakbizottság két évvel meghosszabbította négy kapcsolódó beruházás határidejét.

Milliárdos szennyvízprogram Dunakeszin

Közel 1,1 milliárd forintból valósul meg a dunakeszi szennyvíztisztító telep korszerűsítése. A fejlesztéshez a telep üzemeltetője a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV Zrt.) 600 millió forint uniós támogatást nyert el és 414 millió forint önrészt biztosít.

KEOP: nyolcvanmilliót nyertek a kis települések

A 3150 lakosú Győrszemere és az 1500 lakosú Tényő község önkormányzata közös pályázaton 79 millió forintot nyert a szennyvízcsatorna rendszer kiépítésének tervezésére és előkészítésére a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) pályázatán.

Újabb milliárdos szennyvízprojekt

Az európai uniós támogatással, 31,3 milliárd forintból megvalósuló érdi szennyvíztisztító telep rekonstrukciója is része annak a hosszú távú tervnek, amelynek célkitűzése, hogy az ország csatornázottsága a jelenlegi 70 százalékról 2015-ig 90 százalékra emelkedjen.

Jól bántak a pénzzel: közel hatmillió eurót tarthat meg a város

A tervezettnél olcsóbban sikerült korszerűsíteni Szombathelyen a regionális szennyvíztisztítót és megújítani a város nyugati részének csatornahálózatát, ezért az Európai Unió ISPA Kohéziós Alapja valamint a magyar társfinanszírozás által előirányzott több mint 19,8 millió eurós támogatásból jelentős pénzmaradvány keletkezett.

Természetbarát szennyvízkezelőt építenek Derekegyházon

Egyedülálló kezdeményezés részeként, közel 485 millió forintos európai uniós támogatással indul meg a természetbarát szennyvízkezelő rendszer építése Derekegyházon.

Tízmilliárdos korszerűsítést támogat az EB

Újabb két környezetvédelmi nagyprojektet hagyott jóvá az EB, így Nyíregyháza szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését, és a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Projektet. Fókuszban Nyíregyháza.

1 2 3