Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 20 találat van a UniósPénz oldalon

Panelprogram uniós százmilliókkal

Panelprogramra és energiamegtakarítást eredményező felújításokra közel 260 millió forint támogatást nyert el Zalaegerszeg. A pályázat keretében 18 társasház 1200 lakásában kerülhet sor felújításokra.

A munkahelyek megtartására 260 milliárd forintot csoportosítanak át

Várhatóan augusztus végéig formálisan is jóváhagyja az Európai Bizottság Magyarország számára az operatív programokban lévő uniós pénzek átcsoportosítását a válság enyhítésére.

Nyolcvanmilliárd forintot használtak fel a pólusok

Másfél évvel a pólusprogram indulása után a kiemelt uniós fejlesztésekre kijelölt nyolc pólusváros már 81 milliárd forintnyi uniós támogatást tudott lekötni kilenc kiírás alapján.

Sikeres munkaerő-piaci partnerség Székesfehérváron

Sikeres volt a székesfehérvári önkormányzat által koordinált "Munkaerő-piaci Partnerség Székesfehérvár" (MUPSZ) program. A program 2006-ban európai uniós támogatással indult útjára, akkor 47 millió forinthoz jutott a regionális operatív programból.

Hatmilliárdos vízműprojekt veszi kezdetét

Hat korszerűsített Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vízmű kezdte meg próbaüzemét. A beruházás teljes költségvetése meghaladja a 30,7 millió eurót, mintegy 6,5 milliárd forintot.

Utolsó lehetőség a mezőgazdasági gépek beszerzésére

Induló vállalkozások is pályázhatnak arra a mezőgazdasági géptámogatásra, amely másfél év után június közepén nyílt meg újból. A támogatott beszerzésre a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban, azaz 2013-ig már nem lesz lehetőség.

Kétmilliárdos pályázati keret az egészségügyi képzésekre

Most nem kevesebb, mint 2,2 milliárd forintra pályázhatnak az egészségügyi intézmények a munkatársaik képzésének, továbbképzésének a támogatására európai uniós forrásból.

Egy program a transznacionális beruházások élénkítésére

Lezárult az első pályázati felhívás a 16 országot felölelő Dél-kelet Európai Transznacionális Együttműködési Programban. A projektek keretében 42 pályázatot hagytak jóvá, köztök több magyart is, melyek leginkább kutatási, tervezési, szakmai együttműködési jellegűek.

Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram

Az ERSTE BANK HUNGARY NYRT. az Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram keretében a magyarországi székhelyű kis- és középvállalkozások beruházási- és fejlesztési céljaihoz hosszú lejáratú, kedvezményes kamatozású hitelt biztosít ügyfelei részére.

Támogatott tüzeléstechnikai eszközök

A Pólus Program keretében elsőként írt alá klaszter szerződést a Magyar Pellet Egyesület. A kitűzött célok között szerepel a megújuló energiaforrás népszerűsítése, és az ágazat versenyképessé tétele.

1 2