Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a UniósPénz oldalon

Jócskán megelőztük Szlovákiát

A 2007-2013 közötti időszakra szánt európai uniós fejlesztési pénzek merítésében az új uniós tagállamok közül eddig Magyarország a legeredményesebb - derült ki a KPMG nemzetközi tanácsadó cég felméréséből.

Veszélyes hulladékba fullad az ország

Tavaly és az idén pályázati forrásként összesen 3,2 milliárd forint áll rendelkezésre kutatás-fejlesztésre a Közép-magyarországi régióban. A pénzek nagyobb hányada a környezet védelmével kapcsolatos új technológiák kimunkálását szolgálja – erre elsősorban az ipari hulladék mennységének rohamos növekedése miatt van szükség.

Nemzetbiztonsági Hivatal: így kell megcsapolni az uniós kasszát

Nagy az érdeklődés az uniós támogatások megszerzése iránt, az erős lobbitevékenység pedig sokszor túlmutat a jogszerűség keretein, a bűnözők egyre kifinomultabb eszközökkel próbálnak meg Magyarországon is jogszerűtlenül nagy összegű támogatáshoz jutni.

Újra indul a Central Europe program

Az idén is hetven millió euró áll rendelkezésre a Central Europe (Közép-Európa) elnevezésű európai uniós program keretében, amely a regionális fejlesztési célok megvalósításának elősegítését és a térségbeli együttműködési projektek támogatását szolgálja.

Skanzenvasút Szentendrén - uniós pénzből

Az áprilisi szezonnyitásra elkészül a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum új bejárata, a műemléki védettséget élvező mezőhegyesi vasútállomás mása és tavasztól utazhatnak a látogatók a skanzenvasúton is.

Szennyvíz-beruházás Szabolcsban uniós forrásból

Az Európai Unió fejlesztési támogatásával tizenhatmilliárd forint értékű szennyvíz-hálózatot építhet ki tizenhét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település önkormányzata.

A pénzügyi válság miatt kockázatos most pályázni

Az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke szerint mind a vállalkozásoknak, mind a magánszemélyeknek óvatosabban kell kezelniük pénzügyeiket. Az elnök szerint a nagyobb beruházásokkal legalább fél évet kell várni, az uniós pályázatokhoz szükséges önerőt ugyanis egyre nehezebb lesz előteremteni.