Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Ötszázmillió forintos iskolafelújítás kezdődik a Kisbéri Kistérségben

Öt községben, nyolcszáznál több diákot érint a Kisbéri Kistérségben induló iskolafelújítási program, melyre európai uniós forrásból nyert 472 millió forintot a kistérség.

Februárra elkészül a szegedi fürdőkomplexum

Az újszegedi Napfényfürdő Aquapolis Szeged beruházás már ötven százalékos készültségű; a mintegy nyolc milliárd forintból épülő gyógy-, wellness-, élmény- és strandfürdő várhatóan 2010 februárjában megnyílik.

Átadták a Bugacot Kiskunmajsával összekötő kerékpárutat

Átadták kedden a Bugac és Kiskunmajsa közötti kerékpárutat, amely 454 millió forintból, az Európai Unió támogatásával készült el.

Közel kétmilliárd forintból modernizálják a váci kórházat

Befejeződhet a váci Jávorszky Ödön Kórház teljes korszerűsítése egy uniós pályázaton most elnyert 1,9 milliárd forint felhasználásával, amelyhez 200 millió forint önrészt biztosított a fenntartó önkormányzat. A korszerűsítés előkészületei szeptemberben kezdődnek, maga a munkálat pedig 2010 elején indulhat és több mint egy évig tart majd.

Kétmillió eurót osztanak szét a FIDIBE-keretből

Az innovációs, technológiai és ipari parkok fejlesztését, a kis- és középvállalkozások támogatását tűzte ki céljául az a fejlesztési program, amelyet 2,2 millió eurós,- több mint 590 millió forintos - uniós támogatással a következő 30 hónapban valósítanak meg a dél-kelet-európai régió hét országában, köztük Magyarországon.

Ősszel kezdhetik a makói Makovecz fürdő kivitelezését

Beadta a fürdőprojekt második körös pályázatát Makó, a fürdő építése az ősszel megkezdődhet. A bővítés 3,2 milliárd forintba kerül majd, 50 százalékos európai uniós támogatással. Az önerőt az önkormányzat kötvénykibocsátással teremti elő.

Óriási turisztikai fejlesztések: százmilliárdokat igényelhetnek a pályázók

Jó ütemben haladnak a turisztikai fejlesztések, a válság nem vetette vissza a vállalkozások forrásfelhasználási kedvét. A 2007-2013. évi ÚMFT-ben 300 milliárd forint turisztikai fejlesztési forrás szerepel. A 7 éves keret több mint 40 százalékát már a 2007-2008. évi akciótervi időszakban meghirdették szálláshelyek, valamint turisztikai attrakciók fejlesztésére szóló pályázatokon.

Új energiaellátót kapott a szekszárdi kórház

Nyolcmillió forintos megtakarítást hoz évente a szekszárdi Balassa János Kórház műtőblokkjában az a kazánrendszer, amelyet európai uniós támogatással épített ki az intézmény.

Komplex turisztikai fejlesztések kezdődnek Dél-Baranyában

Első körben támogatta a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség a Siklós-Mohács turisztikai tengely elnevezésű 1,3 milliárd forintból megvalósuló komplex turisztikai fejlesztésre irányuló pályázatot, ha a döntést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség is jóváhagyja, akkor a fejlesztés 80 százalékos európai uniós támogatást élvez majd.

Újjászületnek Pécs közterei

Két uniós támogatással megvalósuló projekt nyomán Pécs megújult közterekkel, parkokkal, és egy egész újjászülető városrésszel lesz gazdagabb. A támogatási szerződések megkötésével elindul az uniós források lehívása két projekt megvalósításához: 5,5 milliárdos beruházásnak köszönhetően újulnak meg a közterek és a parkok, 10,9 milliárd forint jut a Zsolnay Kulturális Negyed felépítésér.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26