Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Fókuszban az innovációs pályázatok

A kormány a 2010. évi költségvetésben is biztosítja a költségvetési hozzájárulást az innovációs alaphoz a gazdaság szereplőivel 2003-ban megkötött egyezségben vállaltak alapján.

Négyszázmilliós útfejlesztések Nyíregyházán

Az Európai Unió támogatásával, közel félmilliárdos költségből Nyíregyháza keleti oldalán összekötik a 4-es számú főút Nyíregyháza-Záhony, a 41-es számú főút Nyíregyháza-Vásárosnamény és a 4911-es számú főút Nyíregyháza-Nyírbátor közötti szakaszát.

Új pályázatok 15 napos elbírálási idővel

Augusztus 31-től nyújthatják be gazdaságfejlesztési és innovációs célokat szolgáló pályázataikat a hazai vállalatok, amelyek a pályázatok pozitív elbírálását követő szerződéskötéshez képest 15 napon belül kézhez kaphatják az első forintokat.

Hatezermilliárdot osztanak szét közcélú beruházásokra

Az Európai Unió támogatásával a Társadalmi megújulás és a Társadalmi infrastruktúra operatív program keretében mintegy hatezer milliárd forintértékű közösségi célú fejlesztés valósulhat meg Magyarországon 2013-ig.

A hatalmas lehetőség ellenére sem jelentkeznek magyarok a díjra

Magyarországnak érdeke, hogy nemzetközi szinten is megismerjék az ország logisztikai adottságait, a szektor innovációs képességét és a jól képzett magyar szakembergárdát - közölte a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).

Uniós segítséggel vállalkozói bázis épül Zuglóban

Inkubátorházat hoznak létre a kis- és középvállalkozások (kkv) számára Zuglóban. Az Európai Unió támogatásával épülő beruházás összköltsége megközelíti a félmilliárd forintot.

Modern iskolában kezdhetik a tanévet a kisiskolások

Közel 400 millió forintból korszerűsítik a Győr közeli Écs és Ravazd községek óvodáját és az écsi általános iskolát. A projekt a tervek szerint ez év október közepére fejeződik be.

Látható eredmények a Balaton ékköve programban

A Balaton ékköve elnevezésű balatonfüredi fejlesztési program második ütemének részeként felavatták szerdán a tóparti, reformkori városrészben a felújított Vitorlás és Gyógy teret, a Széchenyi parkot és a Rózsa-kertet.

Végre megépülhet Dunakeszi bicikliútja

Elkészültek annak a két kerékpárútnak a tervei, melyek Dunakeszi főútja, illetve a településen a Fóti út mentén épülnek majd nagyrészt uniós forrásból, illetve saját erőből. A beruházás megvalósulásához szükséges két pályázat befogadásáról szóló értesítést már megkapta az önkormányzat.

Hatszázmillió forintból végeztek útfelújítást Heves megyében

Három mellékút újult meg az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból Heves megye északnyugati és északi részén, összesen több mint 18 kilométeren. A költségkeretet, 597 millió forintot az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) biztosította.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26