Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Vidéki luxusszálloda fejlesztések uniós pénzből

Több luxusszállodája is lesz Csongrád megyének hamarosan – bár némelyik csak később készül el, mint eredetileg tervezték. A beruházók, akik többnyire uniós mankót is kaptak az építkezésekhez, főként a gyógyvízre és a konferenciaturizmusra alapoznak.

Multifunkcionális kulturális központ lesz a kenyérgyárból

Siófokon a volt kenyérgyár és szódagyár területét szeretnék nemzetközi szintű, multifunkcionális kulturális központtá fejleszteni a helyiek; a kenyér sütési hőfokára utalva a 320 fok nevet viselő terv országos szinten is kiemelt projekt címre pályázik.

Tízezer forint után kell csak késedelmi kamatot fizetni a pályázóknak

Csak a 10 ezer forint feletti kötbért kell kifizetni, kedvezőbb a biztosítékadás - ezt tartalmazza a hétfőtől módosult és az uniós támogatások ellenőrzési rendszerét tartalmazó kormányrendelet, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Ötmilliárd forintra pályáztak idén a halászok

A vártnál több - 5 milliárd forintot meghaladó - igény érkezett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) a haltermelés, a halfeldolgozás és a természetes vízi halászat fejlesztését célzó beruházások támogatására az első kérelembenyújtási időszak alatt.

Barlanglakásokat újítanak fel negyvenmillió forintból

Barlanglakás-múzeumot alakít ki a Heves megyei Egerszalók önkormányzata az Európai Unió támogatásával, összesen negyvenmillió forintból.

Hatalmas fürdőfejlesztés Sárváron

Fedett fürdőház kiépítésével, a nyári fürdők átalakításával, strandfejlesztéssel mintegy 3 milliárdos beruházás valósul meg Sárváron: a költségek 30 százalékát az Európai Unió finanszírozza, a város pedig 2,1 milliárd forint önerőt biztosít a fejlesztéshez

Hétmilliárd forintot kapnak a hazai nemzeti parkok

Elsősorban élőhelyek megőrzésére, illetve infrastrukturális fejlesztésekre kapott 6,8 milliárd forintos európai uniós támogatást a közelmúltban 9 magyarországi nemzeti park 23 pályázata.

Végre elkészült az akadálymentesítés a bíróságokon

Európai uniós támogatással komplex akadálymentesítés fejeződött be a dunaújvárosi és a sárbogárdi városi bíróságon. A fejlesztések összértéke meghaladja az ötvenmillió forintot.

Ingyen képzés fizetéssel uniós forrásból

Szeptemberben több mint 50 szakmában indulnak átképző tanfolyamok a fővárosban és Pest megyében élő munkanélkülieknek, 3000 embernek teremtve ezzel nagyobb esélyt új állás megtalálásához.

Gyógyintézeti Központtá alakul a kecskeméti kórház

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 80 milliárd forintos támogatásával 8 pólus kórház fejlesztése valósulhat meg. Ezeknek egyike a Kecskeméti Megyei Kórház, melynek teljes körű felújítását, gyógyintézeti központtá válását közel 10,5 milliárd forinttal támogatja az Európai Unió. A fejlesztés támogatási szerződését Székely Tamás egészségügyi miniszter részvételével ünnepélyes keretek között, ma írták alá.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26