Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Indulhat az egyik legnagyobb pécsi beruházás

Elhelyezték a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont alapkövét a baranyai megyeszékhelyen.

További kétmilliárddal bővül a hulladékgazdálkodási projekt

További 8,5 millió euró, mintegy 2,2 milliárd forint értékű beruházással bővül az északkelet-magyarországi hulladékgazdálkodási projekt. 2010 végéig Nagyecseden és Kisvárdán egy-egy komposztáló telep, míg Nyíregyházán új hulladéklerakó-hely épül.

EU-s színvonalú ipari park Győrben

TECHNONET néven megvalósuló autóipari technológia kompetencia központtal bővül a Győri Ipari Parkban működő INNONET Innovációs és Technológiai Központ. A projekt első ütemének megvalósítását 400 millió forint vissza nem térítendő támogatás segíti.

Új vízi élményparkot terveznek a Pécsi kistérségben

Vízi élménypark és luxus lakópark építését tervezi egy vállalkozó a Pécshez közeli Nagykozáron. A beruházás tervezett összköltsége ötmilliárd forint, melynek nagy részét uniós pályázati forrásból fedeznének.

Közel kétmilliárdért újítják fel a 86-os főút egy részét

Rövidesen megkezdődik a 86-os főút Mosonmagyaróvár-Csorna közötti szakaszának felújítása, az 1,945 milliárd forintos fejlesztés munkaterületét hétfőn adta át a kivitelezőnek a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Kétszázmilliárd forintból fejlesztik a hazai kertészeti ágazatot

Mintegy 200 milliárd forint áll rendelkezésre a kertészeti ágazat fejlesztésére az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program forrásaiból.

Milliárdos fejlesztés veszi kezdetét Zalaegerszegen

Újjáépül a történelmi városközpont Zalaegerszegen, a város a munkálatokhoz csaknem 900 millió forint uniós támogatást nyert el. A munkák várhatóan jövő tavasszal kezdődnek, és 2011-ben fejeződnek be.

Új kulturális központ épül Szegeden

Félidejéhez érkezett a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán, a Tudáskapu néven elindult természetismereti tudástár építése. A Szegeden egyedülálló kezdeményezés 2010 végére készül el.

Uniós százmilliókból újul meg a mohácsi sziget

A WWF Magyarország a mohácsi Szabadság-sziget helyreállítására 450 millió forintos összköltségű projektet indít. A szervezet uniós támogatást is kapott, az Európai Bizottság az összeg felét állja. Az ötéves munka célja az, hogy visszaállítsák a sziget és a mellékág korábbi, természetes állapotát.

Öt mellékutat újítanak fel közel félmilliárd forintból

Az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával, az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében négy projektben összesen 21 négy és öt számjegyű útszakaszt újítanak fel idén Nógrád megyében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26