Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

EU-támogatással újítják fel a hatalmas tavat

Európai uniós támogatással újítják fel a dégi Festetics kastély parkjának hat hektáros tavát, a munkálatokra 200 millió forintot nyert el a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága.

Újabb milliárdos hulladékkezelőt adtak át

Megkezdődött a próbaüzem nógrádmarcali hulladékkezelő központban az európai uniós normáknak megfelelő beruházás 106 Nógrád és Pest megyei település összefogásával épült.

Közép-Európa legnagyobb régészeti parkja lehet Aquincum

Európai uniós forrásból kívánják fejleszteni az Aquincumi Múzeumot, hogy növeljék idegenforgalmi vonzerejét, látogatottságát. A beruházás összes költsége meghaladja a négyszázmillió forintot.

Ötvenmilliárdból fejlesztik a forgalmas vasútvonalat

Csaknem ötven milliárd forintos beruházással hamarosan megkezdődhet és 2011-ben fejeződhet be a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd közötti vasútvonal korszerűsítése.

Hatalmas forráselvonások az NFÜ-nél is

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a javasolt költségvetési előirányzat szerint 2,28 milliárd forint támogatást kap, 156,8 millió forinttal kevesebbet mint 2009-ben - olvasható a 2010. évi költségvetési törvényjavaslat fejezeti előirányzatából, amelyet pénteken tett közzé a Pénzügyminisztérium.

Pályázható lehetőségek

Ismét megnyílik a lehetőség, hogy a magyarországi mikro- és kisvállalkozások uniós és hazai központi források segítségével fejlesszék technológiai hátterüket. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség idén második alkalommal hirdeti meg a Gazdaságfejlesztési Operatív Program, valamint a Közép-Magyarországi Operatív Program ezen célt szolgáló pályázati konstrukcióit.

Uniós mintaváros lett Barcs

Az uniós fejlesztések mintavárosaként mutatta be Barcsot Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtökön, amikor a somogyi városban tartott horvát-magyar kormányülés zárásaként horvát kollégájával a helyi gyógyfürdő fejlesztéseit is megtekintette.

Hatszáz kilométernyi vasútvonal cserél gazdát

Hatszáz kilométernyi vasútvonal üzemeltetését veheti át a vasúttársaság tervei szerint a jövőben a GYSEV a Nyugat-dunántúli régióban, köztük a bezárásra ítélt Körmend-Zalalövő közötti szakaszt is.

Milliárdos támogatások az Észak-Alföldön

Az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács (ÉARFT) több mint 5,2 milliárd forinttal támogatja az óvodakorszerűsítéseket, az önkormányzati útfejlesztéseket és a közcélú munkavégzést a régióban.

Megtalálják a kiskaput a pályázók

Körlevélben vette fel a harcot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az európai uniós pénzt felhasználó pályázatok szabálytalanságainak ügyében. Tegnap az Állami Számvevőszék jelentésében is nagyon sok szabálytalanságról, hiányosságról volt szó a támogatások felhasználásával kapcsolatban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26