Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

A biológiai szennyvíztisztításé a jövő

Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter rakta le kedden az alapkövét annak az 5,7 millió euró értékű beruházásnak, amellyel tovább korszerűsítik Szombathely szennyvízelvezetési- és tisztítási rendszerét.

Rejtett alagutakon közelíthetjük meg az Esterházy-kastélyt

A nyári zenei évad befejeztével restaurátorok vették birtokba a zenetermet és a dísztermet a fertődi Esterházy-kastélyban: megkezdődött az épület ékkövének felújítása az 1,6 milliárd forintos rekonstrukció keretében.

Milliárdos vasútfejlesztési projektek hazánkban

A közlekedés fejlesztésére 1700 milliárd forintnyi európai uniós támogatási keret áll Magyarország rendelkezésre a 2008-2013 közötti időszakban, ennek felhasználásánál nagy hangsúlyt helyez a kormány a vasúthálózat korszerűsítésére, a közösségi közlekedés vonzóbbá tételére

Uniós milliókból fejleszt a középkori kistelepülés

Utak és buszmegállók újulhatnak meg a Borsod megyei Szinpetriben. Az Aggteleki Nemzeti Park területén, a Jósva-patak völgyében fekvő, alig háromszáz lakosú kistelepülés több mint 23 millió forint értékű beruházást valósíthat meg.

Harmincmilliárdos víztározó projektek indultak

Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter csütörtökön letette a Nagykunsági és a Hanyi-Tiszasülyi árapasztó tározók alapköveit, ezzel megkezdődik a Vásárhelyi-terv két újabb tározójának az építése a Közép-Tiszán.

Láthatatlan uniós ezermilliárdok

Magyarország áll a legjobban az uniós források lehívásában a legutóbb felvett 10 tagország közül, Magyarország nyújtotta be a legtöbb nagyprojektet a 2007-2013-as időszakra az unióhoz, és az ország kapta meg a legtöbb engedélyt a fejlesztésekre.

Ötmilliárdot nyertek a Velencei tó környéki települések

A Velencei-tónál 306 millió forint európai uniós támogatással több turisztikai fejlesztést valósítanak meg. A projekt részeként elkészülő dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központ alapkövét szerdán helyezték el.

Három vállalat hárommilliárd forintból épít fürdőt

Nettó 3,5 milliárd forintos ajánlattal a három tagú Szeged-Fürdő 2. Konzorcium nyerte el az Újszegedi Fürdőkomplexum fejlesztésének harmadik ütemére kiírt nyílt közbeszerzést.

Újabb két tározó épül közel kétmilliárd forintból

Két árvízcsökkentő tározó alapkövét helyezik el csütörtökön a kivitelezés jelképes kezdeteként a Közép-Tisza mentén Abádszalóknál, illetve Tiszasülynél.

Fővárosi biciklikölcsönzés közel egymilliárd forintból

A kormány hazai és uniós forrásból 900 millió forinttal támogatja a főváros közösségi kerékpáros közlekedési rendszerét, azaz a "fregolibiciklik" kialakítását.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26