Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Hat kötöttpályás nagyprojekt előkészítésére pályáznak

Támogatási kérelmet nyújt be a KÖZOP-hoz a Fővárosi Közgyűlés hat fővárosi kötöttpályás nagyprojekt megvalósíthatósági tanulmányának illetve kiviteli tervezésének támogatásához.

Hatalmas fejlesztések előtt áll az Aquincumi Múzeum

A Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésén a képviselők egyhangúlag úgy döntöttek, támogatják a Budapest Történeti Múzeum (BTM) pályázatát a Közép-Magyarországi Operatív Programra (KMOP).

Lezárult a milliárdos pályázat

Eredményesen zárult az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram keretében, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett pályázat: az augusztus végi határidőre 18 kockázatitőke-alapot kezelő pályázó jelentkezett. A sikeres pályázat eredményeként, az Európai Unió 27 tagországa közül elsőként Magyarországon indulhat el az uniós forrásokból finanszírozott kisvállalkozói kockázatitőke-program.

Korszerű iskolát kapnak a sonkádi és fülesdi diákok

Az Európai Unió 95 százalékos arányú támogatásával mintegy félmilliárd forintos költségből korszerűsítik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kölcsén az általános iskolát.

Húszmilliárdért épülhetenek szakorvosi rendelők

Több mint 950 millió forintos európai uniós pályázati támogatással kistérségi szakorvosi rendelőintézetet építenek Göncön, és ezzell párhuzamosan az országban még 15 településen kezdik meg kistérségi feladatokat ellátói rendelőintézetek kialakítását. Első körben 14,3, majd hat és fél milliárd forintos európai uniós támogatással.

Megújuló energiával fűthet a kis iskola

Megújuló energia felhasználásán alapuló fűtési rendszert alakítottak ki a Nyíregyházához tartozó Sóstóhegy általános iskolájában. A 35 milliós beruházás közel felét az Európai Unió támogatja.

Megújul az SZTE központi épülete

Jövő karácsonyra uniós forrásból nemcsak formájában, hanem funkciójában is megújul a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) központi épülete.

Pályázható enegergiahatékonysági projektek

Még nem merítették ki a pályázók a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) energiahatékonyságot és megújuló energiahasznosítást célzó forrásait, így az ezen projekteket kezelő Energia Központ Nonprofit Kft. még továbbra is várja a 2009-2010-es pályázati időszakra jelentkezőket.

Teljesült a város másfél milliárdos igénye

Uniós pályázati pénzből kívánja csaknem 100 százalékosra növelni a település csatornázottságát Nádudvar, a beruházás összköltsége 1,5 milliárd forint.

Tízmillió eurót kell hazánknak visszafizetnie az EU-nak

Az Európai Bizottság kedden elfogadott határozata értelmében az uniós tagállamoknak vissza kell téríteniük Brüsszelnek az Európai Unió agrárköltségvetéséből finanszírozott és jogosulatlanul felhasznált, összesen 214,6 millió eurót.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26