Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Májusig benyújtható K+F pályázatok

Az alábbiakban azokat a kutatás-fejlesztési pályázatokat mutatjuk be, amelyek beadási határideje májusban jár le. Többségük az üzletileg hasznosítható innovatív, magas színvonalú szellemi és tárgyi eszközök fejlesztését támogatja.

Pályázatírást tanítanak civileknek

Pályázatírásban segít Nógrád megyei civil szervezeteknek a salgótarjáni Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesülete, miután 47 millió forintos forrást nyert el erre a célra.

Felújítják a legértékesebb épületegyütteseket

Egymilliárd forintból újulhat meg az elkövetkező években Tapolca belvárosa. A városrehabilitációs programnak köszönhetően felújítják többek között a városi könyvtárat, a múzeumot, és több épületegyüttest.

Tuningolt belvárost kap Nagykanizsa

Összesen több mint másfél milliárd forint európai uniós és befektetői forrásból valósulhat meg Nagykanizsa megyei jogú város központjának funkcióbővítő fejlesztése. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében újabb közösségi terek jönnek létre, üzletek nyílnak, közút-, köztér- és épületfelújításra kerül sor.

A milliárdos fejlesztések korát éljük

Több tízezer munkahely megmentését várja a Kormány attól a beruházás-élénkítő csomagtól, amelyet a mai napon jelentett be Bajnai Gordon gazdasági miniszter. A közép-európai régió országai közül elsőként, és eddig példátlanul nagy összeget, több mint 1800 milliárd forintot, vagyis hatmilliárd eurót fordít a Kormány új beruházásokra, amelyek elsősorban az építőipar számára biztosítanak folyamatos megrendeléseket a következő másfél évben.

Három év múlva lesz élénkebb a Balaton

Elkészült a Balaton vízminőségére vigyázó, környezet- és árvízvédelmi Kis-Balaton Projekt európai uniós pályázati terv. A beruházás értéke megközelíti a nyolcmilliárd forintot.

Hatalmas lehetőséget kap a kisváros

Az önrésszel együtt több mint egymilliárd forintos fejlesztés indul a közeljövőben a Zala megyei Lentiben, a városközpont megújítására és az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésére a város által nyert uniós pályázatok révén.

A könnyítések ellenére sem mernek fejleszteni

Megrendelések hiányában nem mernek pályázni a somogyi vállalkozók fejlesztésekre. A korábbi években több mint 10 milliárd forint uniós támogatás érkezett a megyébe.

Még szebb lesz a királyok városa

Európai uniós támogatással újul meg Székesfehérvár belvárosa, a Fő utca rehabilitációjára 1,7 milliárd forint támogatást nyert Fejér megye székhelye.

Nem haladnak az ezermilliárdos fejlesztések

Több mint negyven olyan nagyprojektet nevezett meg 2005 óta Magyarország, amelyek csak akkor kapják meg az igényelt uniós támogatást, ha előbb a kormány, majd Brüsszel is külön engedélyezi azokat. Eddig 2008 második felétől 17 ilyen fejlesztés jutott el az Európai Bizottsághoz, de még csak egy kapott zöld jelzést.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31