Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Dunaújvárosi kőfal-korszerűsítés

Az Új Magyarország Fejlesztési terv keretében, kiemelt projektként valósulhat meg a dunaújvárosi római kőtár alatti partfalszakasz stabilizációja. A több mint 275 millió forint uniós támogatásról tegnap írtak alá támogatási szerződést.

Tízmilliárdért harcol a kórház

Megkapta az európai uniós pályázatával kapcsolatos döntésről szóló értesítést a Fejér Megyei Szent György Kórház és a fenntartó megyei önkormányzat. A vezetőség nem elégedett, tartaléklistára került az intézmény.

Visszakapja régi nívóját a Füvészkert

A budapesti ELTE Füvészkert közel 400 millió forintos európai uniós támogatást kap, amelyből a gyűjteményeknek helyet adó létesítményeket teljes körűen korszerűsítik, ezzel lehetővé válik a gyűjtemények bővítése is.

Példa nélküli fejlesztési program indul Nagykanizsán

A rendszerváltás utáni legnagyobb összegű fejlesztési program indul meg Nagykanizsa agglomerációjában, ahol európai uniós és hazai forrásból 14 település csatornahálózata épül ki, és megújul a városi szennyvíztisztító.

Változhat az újpesti utcakép

Mintegy másfél milliárd forintból újulhat meg a IV. kerület központja a Főtér-programnak köszönhetően. A uniós forrásbevonásnak köszönhetően megújul a piac és a főtér is.

Félhetnek az áfaemeléstől az uniós pályázók

Az áfa tervezett háromszázalékos növelése olyan többletterhet róhat az uniós pályázatokon fejlesztési pénzt elnyert önkormányzatokra, amelyeket képtelenek finanszírozni. A helyhatóságok Bajnai Gordontól várnak segítséget, egy vállalkozó pedig éhségsztrájkkal fenyegette meg a minisztert.

Újabb épületet kap a Tétényi úti kórház

A Főpolgármesteri Kabinet kedden egyetértett azzal, hogy felerészben európai uniós pénzből valósuljon meg a Tétényi úti kórház 6,7 milliárd forintos rekonstrukciójának II. üteme.

Wellnessközpont lesz a bástyában

Csaknem egymilliárd forintos beruházásban folytatódik a Nógrád megyei Szécsény történelmi belvárosának felújítása. A turizmus élénkítése érdekében többek között új wellnessközpontot és parkolót alakítanak ki. A fejlesztéshez közösen biztosítja az önerőt az önkormányzat, az evangélikus egyház és egy vállalkozó.

Új munkahelyek Kelet-Magyarországon

Ötmilliárd forint értékű ivóvíz minőségjavító beruházás kezdődik ősszel Nyíregyháza térségében. Az unós támogatással megvalósuló program segítségével több új munkalehetőség keletkezik a régióban.

Fonyódi fejlesztések plázaépítéssel

Fonyód városközpont- fejlesztési programja 381 millió forintos európai uniós támogatást nyert. Ennek segítségével 2010-ig egyebek közt művelődési házat, szabadtéri színpadot építhet, és kibővítheti áruházát a kisváros.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31