Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Árfolyam-kompenzáció uniós pénzre pályázóknak

Az EU-forrásokra pályázó, de a forint árfolyamváltozása miatt veszteséget elszenvedő vállalkozók számára kompenzációs eljárást dolgoz ki a gazdasági tárca. Erről a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára és a Fidesz alelnöke állapodott meg.

Pályázatírók hibái

Az alábbiakban azokat a leggyakrabban előforduló hibákat és hiányosságokat gyűjtöttük össze, melyek a pályázat elkészítése közben merülhetnek fel. Az összefoglaló célja, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a hibákra és tanácsot adjunk a hiányosságok elkerüléséhez.

Milliárdos csalások az uniós kifizetések körül

Az első Nemzeti fejlesztési terv közel húszezer támogatott pályázata közül eddig 275 esetben bizonyította be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), hogy a nyertesek szabálytalanul használták fel a pénzeket.

Innovációs forrástérkép az elkövetkező két évre

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal közzétette pályázati összesítőjét. A forrástérkép tartalmazza az összes jelentős hazai, európai uniós és kétoldalú nemzetközi támogatási lehetőséget, amelyek a kutatás-fejlesztést és az innovációt támogatják.

NFÜ: élen járunk az uniós pénzek felhasználásában

Magyarország az átlag felett teljesít az uniós források felhasználásában. Míg az új tagállamok között az ötödikek vagyunk, a legtöbb nagyprojektet beadó országok közül az elsők. Utánunk hajszálnyival lemaradva Románia következik.

Milliókat nyerhetünk a románokkal

Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból több mint 16 millió eurós támogatást kaphatnak a legjobbnak minősülő és valós határon átnyúló projektek.

Sikeres a határmenti fejlesztéseket célzó pályázat

A közös uniós pályázatokban rejlő lehetőségek kiaknázására kiírt magyar-szlovák határon átnyúló program első pályázati felhívására 238 pályázat érkezett, a felhasználható keretösszeg 64 millió euró.

ÚMFT: Eddig a pályázatok fele sem nyert

Az európai uniós fejlesztési források felhasználására szóló 2007-2013. évi Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) kiírásaira 21 916 pályázat érkezett, közülük az eddigi döntések alapján 8 695 nyert 519 milliárd forint támogatást.

Több tízmilliárd jut a cégekhez

Megjelentek a kockázatialap-kezelő társaságok számára kiírt pályázatok az Új Magyarország Kockázati Tőke Programban. A várható tőkeinjekció segít a cégeknek a válság hatásainak enyhítésében.

Megvédik a Fertő-vidéket

A Fertő és a Hanság vidék természetvédelmének népszerűsítésére európai uniós támogatással több mint 836 ezer eurós projektet valósít meg közösen a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság (FHNPI), az osztrák Nationalpark Neusiedler See-Seewinkel és a WWF-Ausztria.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31