Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Felfüggesztették a munkahelymegtartó pályázatokat

A munkahelymegtartó támogatások iránt rendkívüli az érdeklődés, több mint kétezer pályázat érkezett be, emiatt az Országos Foglalkoztatási Alap Közalapítvány február végén átmenetileg felfüggesztette az igénylések befogadását.

Egyre nehezebb uniós forráshoz jutni

A romló gazdasági körülmények ellenére szigorította az uniós források elnyerésének feltételeit a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), a nagy beruházásokra kiírt (GOP 2.1.1/C) pályázatoknál például ötvenről hatvankettőre emelték a pályázat elnyeréséhez minimálisan szükséges ponthatárt.

Hétmilliárdos támogatást kap a győri tudásgyár

"Tudásgyár" épülhet fel Győrött mintegy 6,9 milliárd forintos beruházással, amelyhez csaknem 6,5 milliárd forint európai uniós támogatást nyert a győri Széchenyi István Egyetem.

Érdemes pályázni: újabb milliárdok munkahelyteremtő iparfejlesztésre

Összesen 37 milliárd forint támogatást nyújt telephelyek modernizálására és foglalkoztatást generáló beruházásokra európai uniós forrásból a kormány.

Kétszázmilliárdot kaptak a nyertesek

A 2007-2013. évi Új Magyarország Fejlesztési Tervben (ÚMFT) eddig 219 milliárd forint uniós fejlesztési támogatást fizettek ki a nyertes pályázóknak.

Kevesebb pénzzel, de fejleszthet a kórház

Mintegy 650 millió forintot, az igényelt támogatásnál 187 millió forinttal kevesebbet nyert a sürgősségi centrum kialakítására a Zala Megyei Kórház a Társadalmi Operatív Program keretében kiírt pályázaton.

Visszamenőleg kárpoltolják a károsult pályázókat

A jövőben késedelmi kamatban részesülnek azok a nyertes pályázók, akik számára a támogató saját hibájából eredően késve fizeti meg az esedékes támogatást. A késedelmi kamatfizetési kötelezettség visszamenőleg is érvényes a megkötött szerződésekre.

Sok milliót nyerhetünk a horvátokkal

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a horvát Területfejlesztési, Erdészeti és Vízgazdálkodási Minisztérium pályázatot hirdet a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében. A pályázati felhívás keretében összesen 11,6 millió euró uniós áll rendelkezésre.

Hatalmas fejlesztés: hétmilliárdot fordítanak a Szent Imre Kórházra

A Szent Imre Kórház rekonstrukciójával 2010-re a főváros egyik legmodernebb regionális egészségügyi intézménye jön létre, amely képes biztosítani a versenyképes, magas színvonalú ellátást az agglomeráció lakói számára is.

Vulkánpark Celldömölkön

Vulkánpark létrehozását tervezik a Celldömölk melletti Ság hegy lábánál - mondta el az Fehér László, a kisváros polgármestere. A parkban interaktív módszerrel mutatják majd be a Kárpát-medencében az elmúlt húszmillió évben lezajlott vulkáni tevékenységeket.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31