Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Tízmilliárdos támogatás: többnyire járműfelújításra költ a BKV

Döntően járműfelújításokra, korszerűsítésekre költi a BKV a fővárosi önkormányzattól idén esedékes 10 milliárd forintos tőkepótló támogatását.

Közel kétmilliárdból kap új főutcát Budapest

Letették az alapkövét és aláírták a támogatási szerződését a budapesti belváros új főutcájának. A Budapest Szíve program részeként, több mint 1,9 milliárd forintos európai uniós támogatással megújul a főváros V. kerületének egy impozáns része.

Negyedmilliárd forintot nyert a Szentendrei Református Gimnázium

Közel negyedmilliárd forintot nyert európai uniós pályázaton a Szentendrei Református Gimnázium egy energiatakarékos, az uniós normáknak megfelelő tornacsarnok építésére, valamint informatikai eszközparkjának bővítésére, akadálymentesítésre és mozgásfejlesztő eszközök beszerzésére.

Uniós forrásból erősítik a gátat a Tisza beregi részén

Európai Uniós forrásból folytathatja a Tisza beregi részén az árvízvédelmi gát erősítését a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság.

Sikeresen szerepel Baranya a humánfejlesztési pályázatokon

Sikeresen szerepel Baranya az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) humánfejlesztési pályázatain, a megye 110 pályázója közül 33 nyertes 2007 és 2009 március vége között mintegy 3 milliárd forint forráshoz jutott. Ennél jobb eredményt csak az Észak-alföldi régió megyéi értek el.

Folytatódik az Uzsoki utcai kórház korszerűsítése

Folytatódik az Uzsoki utcai kórház korszerűsítése, a fejlesztés második üteméről szóló támogatási szerződést csütörtökön írták alá a budapesti intézményben.

Uniós támogatást kapott a soproni logisztikai klaszter

Fejlesztési projektjének támogatására 28 millió forintot nyert a Sopron Régió Regionális Logisztikai Klaszter a Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjából, a klaszter 35 millió forintos program keretében akarja bővíteni a tagjai számára nyújtott szolgáltatásokat.

Feketelistás uniós projektek

Hét magyarországi projekt szerepel a Föld Barátai Európa és a Közép-Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat, összesen 55 káros, uniós forrásból megvalósuló közép-kelet-európai nagyberuházását tartalmazó "feketelistáján" - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

Vissza nem térítendő érdekes pályázatok a közeljövőben

Következő összesítésünkben a hazai vissza nem térítendő támogatásokat vettük górcső alá. A pályázatok többsége a közeljövőben zárul le, azért érdemes alaposan átolvasni a kiírásokat. A környezetvédelmi, infrastrukturális és technológiai pályázatokból tallóztunk.

Százmilliárd forinttal támogatják a kiemelt térségeket

Hamarosan beérik a leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérségek számára kialakított, összesen 96,9 milliárd forint keretösszegű, felzárkóztatást célzó program. A 33 érintett kistérségnek január végéig kellett benyújtania egy komplex projektcsomagot a kistérségenként megállapított támogatás felhasználásáról.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31