Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Kétmilliárdos fürdőfejlesztés kezdődik

A Büki Gyógyfürdő az Új Magyarország Fejlesztési Terv kiemelt projektjeként 2008 és 2010 között három ütemből álló fejlesztési programot valósít meg 525 millió forint uniós támogatással, összesen 1,75 milliárd forint értékben.

A makói nagyprojekt Brüsszeli jóváhagyást kapott

Az NFÜ megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását a "Makó város és térsége szennyvízelvezetése és szennyvíztisztítása" nagyprojektre. A mostani döntéssel immár 12 nagyprojekt kapott brüsszeli igent, ezeken felül további 14 túljutott a kormánydöntésen, amelyek közül 11 már Brüsszelben várja a támogató döntést.

Román informatikai pályázatok hazai cégeknek

Számos magyar vállalkozás keres kitörési lehetőséget a hazainál gyorsabban fejlődő román gazdaságban való részvétellel. Ezért nem haszontalan megismerkedni a szomszéd ország informatikai tárgyú uniós fejlesztési pályázataival - olvasható az IT-business.hu-n.

Elérkezett az idő: felül kell vizsgálni az ÚMFT-t

Indokolt lenne felülvizsgálni az Új Magyarország Fejlesztési Tervet (ÚMFT-t), mivel a világgazdasági körülmények, és Magyarország helyzete is jelentősen változott a terv 2006-os elkészítése óta - közölte az AAM Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója. A cég a héten hozta nyilvánosságra "Gyorsítósáv" című, a fejlesztési források hatékony felhasználásáról szóló kiadványát, amely azzal is részletesen foglalkozik, hogy milyen szempontoknak megfelelő kitörési pontokra van szükség Magyarország gazdaságának fellendítéséhez.

Újra ringbe szállhatnak az elutasított pályázók

Magyarország az uniós pénzek legjobb felhasználója előző évi teljesítménye alapján - legalábbis a kelet-közép-európai régióban - maga mögé utasítva olyan EU-s tagállamokat, mint Szlovénia, Lengyelország vagy Csehország.

Elkészült Pécs délnyugati elkerülő útja

Pécs délnyugati elkerülő útját 4,7 kilométer hosszan, európai uniós forrásból újították fel, a munkálatok során az utak eltérő jellege miatt különböző műszaki megoldásokat kellett alkalmazni. A beavatkozás költségvetése 230 millió forint volt.

Határmenti együttműködés: eurómilliókat utalnak hazánknak

Összesen 18,4 millió euró uniós pályázati forrás segíti a következő három évben a magyar-szerb határ menti együttműködést. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül eddig több mint 3000 milliárd forint értékben támogattak projekteket.

Súlyos gondok lehetnek az ÚMFT-kifizetések körül

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) forrásaiból tavaly a tervezettnél 45,2 százalékkal kevesebbet fizettek ki. Az ÚMFT keretében a megítélt források aránya 34, míg a szerződéssel lekötött pénzösszegé 19 százalék.

Újabb akadálymentesített iskolát létesítenek

Európai uniós támogatással újítja fel a speciális nevelési igényű tanulókat és óvodásokat oktató intézményét a székesfehérvári önkormányzat. A célra 242,198 millió forint támogatást nyert a város.

Öt és fél milliárdos beruházás valósul meg Hevesben

A hevesi megyegyűlés, illetve intézményeinek pályázatai nyomán az elmúlt három évben 5,5 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg a megyében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26