Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Kétmilliárdos pályázati keret az egészségügyi képzésekre

Most nem kevesebb, mint 2,2 milliárd forintra pályázhatnak az egészségügyi intézmények a munkatársaik képzésének, továbbképzésének a támogatására európai uniós forrásból.

Még mindig élen járunk az uniós milliárdok felhasználásában

Magyarország az élen jár a régióban az európai uniós források felhasználásában, a rendelkezésre álló forráskeretek több mint egynegyedét már lekötötte, szemben a régió 11 százalékos átlagával - derül ki a KPMG könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cég tanulmányából.

Közel ötmilliárd forintot biztosítanak a helyi turisztikai hálózatoknak

A Turisztikai Desztinációs Menedzsment (TDM) helyi szervezeteinek létrehozására 4,6 milliárd forint áll rendelkezésre.

Új ágyakat és új épületeket kap a kórház

A nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház ápolási osztálya 21 ággyal bővült. A mintegy 45 millió forintból megvalósult, immáron 71 férőhelyes új kórházi szárnyat kedden adták át.

Új óvodát építenek uniós pénzből

Makád község az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Programjában 145 millió forintos támogatást nyert 50 férőhelyes óvoda építésére. A beruházás értéke összesen 160 millió forint.

Veszélyes hulladékba fullad az ország

Tavaly és az idén pályázati forrásként összesen 3,2 milliárd forint áll rendelkezésre kutatás-fejlesztésre a Közép-magyarországi régióban. A pénzek nagyobb hányada a környezet védelmével kapcsolatos új technológiák kimunkálását szolgálja – erre elsősorban az ipari hulladék mennységének rohamos növekedése miatt van szükség.

Így szerezz pénzt telephelyfejlesztésre!

Hárommilliárd forint értékben telephelyfejlesztési pályázatot írt ki mikro-, kis- és középvállalkozások számára a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács (DARFT).

Magyarország 2013: debreceni jövőképek

A tervek szerint négy éven belül hazánk összes városrehabilitációs programja a végéhez ér majd, minden régiós megyeszékhely megújul, a kulturális épületek világszínvonalon szolgáltatnak és az óriási, turistavonzó fürdőkomplexumok kinyitják kapuikat. A legjelentősebb városi beruházásokról olvashatnak a következőkben. Górcső alatt Debrecen.

Közös uniós pályázatot nyert a miskolci és a kassai teátrum

Európai uniós pályázatot nyert a Miskolci Nemzeti Színház és a Kassai Állami Színház. A projekt részeként a két teátrum közösen egy színházi produkciót hoz létre, amelyet mindkét színpadon bemutatnak majd.

Infocentrum épül európai uniós támogatással Zalaegerszegen

Infocentrum épül mintegy 600 millió forintos európai uniós támogatással Zalaegerszegen, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kara zalaegerszegi intézetében.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31