Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Könyvtárbusz járja majd a hátrányos helyzetű településeket

Országszerte 204 könyvtár infrastrukturális fejlesztése valósulhat meg 2010 végéig az Európai Unió több mint 2,2 milliárd forintos támogatásával a Tudásdepó Expressz elnevezésű program keretében. A kezdeményezésnek köszönhetően elindulhat Magyarország első könyvtárbusza is.

Félmilliárdból újítják fel a szegedi Víztorony teret

Uniós támogatással, közel félmilliárd forintból 2010 szeptemberére teljes egészében megújul a szeged-tarjáni Víztorony tér, a beruházáshoz kapcsolódóan városszerte több buszmegállót felújítanak és újak is épülnek.

Vissza nem térítendő támogatás minden régióban

A régióban működő illetve letelepülő, elsősorban gyártó valamint szolgáltató vállalkozások korszerű telephelyi feltételeinek megteremtését, és kiemelt célként a munkahelyek létrehozását tűzte ki célul a hónap végén induló pályázat.

Több mint félmilliárd forintból fejlesztik a békési szakellátást

Csaknem 640 millió forintból megújítják és korszerű diagnosztikai berendezésekkel látják el Békés város járóbeteg-szakrendelőjét és felújítják a strandfürdő területén található gyógyvizes termál kutat is.

Húszmilliárdos fejlesztés nyolc észak-alföldi kistérségben

Több mint 20 milliárd forint támogatást fordíthat fejlesztésre az Észak-alföldi régió nyolc leghátrányosabb helyzetű kistérsége. A legtöbben útfelújításra és vállalkozásfejlesztésre fordítják a pénzt.

Nem javul a hazai építőipari helyzet

Gyorsabb, határozottabb, és a szakmával egyeztetett kormányzati lépésekre volna szüksége az építőiparnak a gazdasági válságból való kilábaláshoz, mivel az építőipar megsegítésére tervezett azonnali lépésekből eddig semmi nem valósult meg.

Milliárdos gödöllői fejlesztések

Gödöllő városa az elmúlt időszakban több sikeres Európai Uniós pályázaton szerepelt. Ennek eredményeként megújulhat Gödöllő főtere, a Művelődési Központ épülete, a város több műemléke, valamint egy korszerű óvodával is gazdagodik a település.

A szélsőséges időjárás miatt fejlesztik a veszélyjelző rendszert

Kistérségi időjárási veszélyjelző és riasztó rendszert épít ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), melynek segítségével az eddigieknél pontosabb adatok állnak majd a lakosság rendelkezésére a várható időjárási veszélyekről. A rendszer várhatóan 2011-re készül el, a fejlesztés érteke 150 millió forint.

Közel hatvanmillió forintot költhetnek a nagykállóiak

Mintegy 205 ezer euró értékben európai uniós forrást nyert egy nemzetközi együttműködés keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykálló. A település a pályázaton elnyert összeget városi környezetek és zöld övezetek fejlesztésére, valamint egy völgyszínpad megépítésére fordítja.

Felfüggesztették a legnépszerűbb pályázatot

Május 21-i hatállyal felfüggesztésre került a legnépszerűbb EU-s gazdaságfejlesztési pályázat. A gazdasági válság hatásainak enyhítése érdekében megváltoztatott pályázati feltételek nyomán a vállalkozói igények az egész évre meghirdetett 18 milliárd forintos keret csaknem háromszorosára rúgnak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31