Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós források egészségügyi képzések fejlesztésére

Közel hárommilliárd forintos keretet nyitottak meg a pályát elhagyó egészségügyi dolgozók integrálására valamint képzési programoknak fejlesztésére. A pályázat minden régióban elérhető.

Itt vannak az új gazdaságfejlesztési pályázatok

Újabb gazdaságfejlesztési pályázatok jelennek meg az európai uniós fejlesztési források felhasználására kedden és szerdán a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban (GOP), illetve a Közép-Magyarország Operatív Programban (KMOP).

Elkészült a domaszéki út Szeged határában

Részben uniós forrásból, összesen 231 millió forintból épült meg a másfél kilométer hosszú domaszéki út Szeged határában, Subasán. A beruházás értéke meghaladja a 80 millió forintot.

Baranyai élménykörút hárommilliárd forintból

Átfogó, a turisztikai vonzerőt növelő fejlesztések kezdődhetnek Baranya négy településén a Baranyai élménykörút elnevezésű, 3,2 milliárd forintos projekt keretében.

Újabb milliárdos Pest megyei útfelújítás

A Közép-Magyarországi Regionális Operatív Program (KMOP) forrásaiból Pest megyében megvalósuló útfelújítások keretében mintegy 480 millió forintból 8,2 kilométeren újították fel az Újpestet Veresegyházzal és Galgamácsával összekötő út két egybefüggő szakaszát.

Milliárdos támogatást kaptak a mikrotérségek

Három Hajdú-Bihar megyei településen épülhet Kistérségi járóbeteg-szakellátó központ összesen mintegy három milliárd forintnyi európai uniós pályázati pénzből. A fejenként egymilliárd forintból megvalósuló beruházás célja, hogy a lakosság háziorvosi ellátáson kívül európai színvonalú járóbeteg-szakellátásban is részesüljön, méghozzá a lakhelyén.

Hétmilliárd forintból hét európai színvonalú szakrendelő épül

Sikeres volt a tavaly előtt kiírt kórházfejlesztési program. Az elnyert támogatást egyebek mellett új épület építésére, gépészeti és energetikai korszerűsítésre, orvos-technikai eszközök beszerzésére fordíthatja a nyertes pályázó.

Új szennyvíztelep épül Balotaszálláson

Mintegy 81 millió forintból épülhet természetközeli, biológiai tisztítást alkalmazó szennyvíztelep a Kiskunhalastól 11 kilométerre délre fekvő Balotaszálláson az Európai Unió támogatásával, mely az építési költségek 90 százalékát állja.

Milliárdos fejlesztés indul Zala megyében

Európai uniós támogatással négycsillagos szálloda épül a Zala megyei Gelsén, a tavaly átadott termálfürdőhöz kapcsolódó fejlesztésként. A hotel alapkövét várhatóan a nyár végén rakják le, átadását 2010 decemberére tervezik.

Negyedmilliárdos fejlesztés az ELTE öt intézményében

Infrastrukturális fejlesztésekre, akadálymentesítésre és az eszközpark fejlesztésére fordítják azt a negyedmilliárd forintot, amelyet az ELTE öt közoktatási intézménye kap uniós támogatásként.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31