Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós pénzzel segítik a szolnoki tanárokat

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően Szolnok hét oktatási intézményében folytatódhat a kompetencia alapú oktatás bevezetése. A tanárok tankönyveket, taneszközöket, valamint laptopot kapnak a munkájukhoz.

Újra elindul a húszmillió eurós szegedi villamostender

Kilenc új villamost kíván vásárolni 18,9 millió euró becsült összegért Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, a nyílt közbeszerzésre szóló felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg.

Félmilliárd forintból épül Makovecz-fürdő Sárospatakon

A Sárospatakhoz tartozó Végardón pénteken adták át az úgynevezett nyári fürdő félmilliárd forintból megújult részlegét, az új épületegyüttest Makovecz Imre, a város díszpolgára tervezte.

Ötvenmilliárdot fordítanak a felsőoktatás színvonalának emelésére

Jelentős, összesen 55,5 milliárd forint értékű infrastrukturális fejlesztések, beruházások kivitelezése kezdődhet meg az ország tizenhárom felsőoktatási intézményében az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként.

Hétmilliárdos komplexum épül Pécsett

Kezdődhet a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program egyik nagyberuházása, a konferencia- és koncertközpont építése, miután a kivitelező Magyar Építő Zrt. - Arcadom Zrt. konzorcium, valamint a város és a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője aláírta az ezt rögzítő vállalkozói szerződést.

Százmillió forintot költenek Tökölre

A tököli képviselő-testület csütörtöki döntése értelmében a ZÖFE Kft. nyerte a városközpont felújítására kiírt közbeszerzési pályázatot, így augusztus végére elkészülhet a 86 millió forintos uniós támogatásnak is köszönhető beruházás.

Most könnyen elbukhatják a nyertesek a pályázati pénzt

Még egy hetük van a lejárt határidejű köztartozásaik rendezésére a 2004-2006-os Nemzeti Fejlesztési Terv azon nyertes projektgazdáinak, akiknek a meg nem fizetett köztartozásaik miatt felfüggesztették a pályázati források kifizetését. Ha a köztartozást fel­halmozott nyertes pályázók ezt nem rendezik, úgy a még ki nem fizetett támo­gatási összeg elvész a számukra. Országszerte a csaknem 20 ezer nyertes NFT-projekt közül mindössze közel 100-at érint az intéz­kedés.

Egymilliárdos támogatást kap a Tisza fővárosa

Közel egymilliárd forintos infrastrukturális beruházás valósul meg a szolnoki ipari parkban az Európai Unió 486 millió forintos támogatásával. A projekt hivatalos megnyitó ünnepségét szerdán tartották a létesítményben.

Nyugati pénzből a keleti végeken

Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében folyó útfelújítási programok jelentős szerepet kapnak az ország elmaradott térségeinek felzárkóztatásában is. A nyár folyamán megújul a Furta és Komádi, valamint a Mezősas és Körösszegapáti közötti út, összesen 25,9 kilométeren. A költségeket, összesen 989 millió forintot az Európai Unió strukturális alapjai fedezik.

Félmilliárdos fejlesztés Abonyban

Elkészült, s Abony honlapjára is felkerült a több mint 436 millió forintos európai uniós támogatásból és 50 milliós önerőből épülő helyi rendelőintézet kiviteli terve.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30